19_KKK_2206 Odkrito.si

Bo Jerneju Damjanu lahko pomagala žena?

toča, pod mostom, vozniki Svet24.si

"Človeška norost ne pozna meja!" To so počeli ...

pitagora Petisvet.si

Zgodovina magije - 2. del: starodavni rituali

vročin Svet24.si

Naslednji vročinski val obeta pekel, temperature ...

verboten 3 Svet24.si

Natalija Verboten zaslužila več kot pol milijona...

BRENDI s sinom DEJANOM in h_.TINO (1) Njena.si

Dejan Vunjak ganil z očetovo fotografijo

lucija 3 Njena.si

To je partner Ana Marie Mitić

nu
nu
1 17.12.2018 16:01:42

Hahaha, TAKO je Dončić NASMEJAL NOWITZKEGA ob zgodovinskem vstopu: Stari, zakaj nisi ... (foto)

twitter
Na tekmi Dallas - Sacramento niso spregledali prav posebnega dogodka.

Bila je to prva domača tekma Dirka Nowitkega po osemmesečni odsotnosti in ob njegovi vrnitvi na parket je bil deležen ganljivih stoječih ovacij celotne dvorane. Legendarni 40-letni Nemec je v igro vstopil s klopi, ob tem pa je takoj navdušil ravno njegov naravni naslednik Luka Dončić, ki je poskrbel za imenitne prizore v praktično prvem napadu Dallasa. Prizore, ki so nasmejali Nemca in vse prisotne gledalce, opazovalce, novinarje. 

Dallas je navidez zapravil napad in Nowitzki se je - kot se za malce starejšega gospoda spodobi - želel že vrniti v obrambo, ko pa je eden od njegovih soigralcev vendarle skočil v napadu in žogo odbil naravnost v Nemčeve roke. Sam, povsem neoviran je Nowitzki takoj pomislil na met, ki bi v primeru trojke seveda predstavljal sanjski prvi napad, sanjsko vrnitev na igrišče. Dvorana je takoj dodatno oživela, toda Nemec si je premislil. 

Od obroča je bil zagotovo oddaljen vsaj devet metrov, bil je predaleč za kakšen res razumen zaključek in rajši je dal žogo ob tla ter nadaljeval akcijo s podajo. Kar pa je Luka Dončić nekaj sekund pozneje izkoristil za izjemno šalo. Točno na mestu, od koder bi lahko vrgel, je pristopil do legende in tako z gestami kot z besedami več kot očitno dejal nekaj v slogu: "Stari, zakaj pa nisi vrgel. Moral bi poskusiti." 

Ameriška komentatorja tekme sta zadevo takoj opazila in izpostavila očitno odličen odnos, ki ga imata 40-letnik in 19-letnik. Veliko pozornosti pa je deležna tudi spodnja fotografija, ki je nastala v trenutkih Dončićeve domislice. 

Članki iz rubrike