mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 17.12.2018 10:26:22

KAJ TAKEGA!? Prepametnega Vlada Divca 'UBIL' LASTNI TRENER!? Za Dončića je rekel, da ...

V ZDA močno odmeva izjava glavnega trenerja Sacramento Kings.

Potem ko je bilo bolj ali manj jasno, da bo prvi izbor na zadnjem naboru DeAndre Ayton, kajti Phoenix je na vsak način želel visokega zvezdnika z domače univerze, je bilo glavno vprašanje, ali bo Sacramento, ko je izbiral kot drugi, vzel Luko Dončića. Moštvo iz glavnega mesta Kalifornije se je odločilo drugače, tako da je Dončića kot tretjega izbrala Atlanta, a bila dogovorjena, da ga zamenja z Dallasom, kjer slovenski super talent igra zdaj.

No, Sacramento je preteklo noč sicer zmagal v Dallasu in prekinil niz neporaženosti Teličkov na domačem parketu, toda ob 28 točkah in nasploh izjemni predstavi Dončića je bil največ pozornosti vseeno deležen Slovenec. Pri tem pa je prednjačil kar izjemo iskreni trener Sacramenta Dave Joerger, ki so ga povprašali o dejstvu, da njegovo moštvo ni izbralo Dončića. In da je vodstvo kluba na čelu z legendarnim Vladom Divcem takrat dejalo, da je pri Dončiću bolj ali manj jasno, kako visoko lahko seže, in da je s tem 'plafonom' omejen.

"Razmišljali so, da ima Dončić plafon, do katerega lahko seže. Na žalost jaz tega plafona ne vidim. Na žalost za nas. In na srečo za Dallas, kajti Luka je sijajen zanje in sijajen za našo ligo," je bil Joerger jasen, da bolj jasen ne bi mogel biti. 

Članki iz rubrike