Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
1 17.12.2018 09:39:03

Dončić šokiral z RAZKRITJEM: Zdelo se mi je, da me bodo oni izbrali. V Madridu smo večerjali ...

twitter
Letošnji nabor lige NBA je bil po mnenju eden najboljših v zadnjem obdobju, moštva so imela na voljo kar nekaj zelo obetavnih košarkarjev. Izbira je bila resnično zelo težka, že prej je bilo jasno, da bodo nekateri povlekli kratko.

Pred začetkom letošnjega nabora se je zelo veliko govorilo tudi o Slovencu Luki Dončiću, ki je bil med favoriti za eno od prvih treh mest. No, kot prvega je DeAndreja Aytona zbral Phoenix, Sacramento, ki je imel drugi izbor, pa se je na presenečenje mnogih odločil za Marvina Beagleyja III in tako iz rok izpustil Dončića.

Kot je po zadnji tekmi med Dallasom in Sacramentom razkril Kraljev Dave Joerger, ni nobenih dvomov, da v klubu to odločitev vsaj malce obžalujejo. Prepričan je, da je pred Dončićem precej večja kariera in da še ni niti blizu svojemu vrhuncu. Kljub izjemnim predstavam v svoji prvi sezoni v ligi NBA ...



Zelo zanimivo pa je bilo po omenjeni tekmi razkritje Dončića, ki je novinarjem v garderobi odgovoril na vprašanje, če je mislil, da ga bo na naboru izbral Sacramento, s katerim se ga je pred naborom zelo pogosto povezovalo. "Sem. Sem. Še posebej zaradi tega, ker so prišli v Madrid. Tam smo imeli večerjo, zdelo se mi je, da me bodo izbrali. A to se ni zgodilo," je razkril Dončić in nadaljeval: "Bil sem presenečen, ampak so mi dejali, da potrebujejo krilnega centra in da je bil on boljša izbira."

Resnica je nekoliko drugačna, na kar je opozoril tudi eden od navzočih novinarjev. "Saj temu ne verjameš, kajne?" je navrgel novinar, Dončića pa se je odzval v svojem skromnem slogu in dejal, da je zadovoljen, da je končal v Dallasu.

Članki iz rubrike