cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

ku
ku
6 07.12.2018 19:58:00

IZTOK ČOP, VIDITE? Dončić in SPOROČILO avtorju besed, da ekipni športniki ne nosijo SLAVE SLOVENIJI!

twitter
Priznana slovenska stran na facebooku je poskrbela za izjemno odmevno objavo.

Stran NBA Slovenija (najdete jo na tej povezavi) je že pred prihodom Luke Dončića v najmočnejšo ligo na svetu izjemno kakovostno spremljala dogajanje v njej, s svojim delom v tej sezoni nadaljuje in ga nadgrajuje z uspehi slovenskega super talenta. Tokrat so kolegi pri omenjeni strani zbrali najbolj zanimive, udarne in ganljive televizijske prispevke o prvih dveh mesecih Luke Dončića v ligi NBA, ob tem pa so se upravičeno spomnili prav posebnega akterja. Zapis, ki močno odmeva, spodaj objavljamo v celoti, tukaj pa najdete povezavo nanj in na omenjeni skupek video posnetkov. 

Nekateri pravijo, da slovenski mediji preveč “hypamo” Dončića, toda to ni nič proti Američanom… temu se pa reče “hype ...

Se še spomnite kako je podpredsednik Olimpijskega komiteja Slovenije po največjem uspehu v zgodovini slovenskega športa in zlati medalji na evropskem prvenstvu, v oddaji RTV Slovenije izjavil, da športniki v moštvenih športih Sloveniji ne prinašajo slave? Očitno Iztok Čop nima dostopa do interneta in televizije. Že lani je bil namreč Dončić eno izmed imen, ki se je redno pojavljalo v vseh večjih evropskih športnih medijih, sedaj pa se zgodba ponavlja še na drugi strani Atlantika.

Po izjemnem začetku sezone, ki je statistično povsem primerljiv z največjimi legendami tega športa v njihovih “rookie” sezonah, sedaj tudi mediji v ZDA o slovenskemu “čudežnemu dečku” govorijo tako, kot lani mediji v Evropi. Po mnenju nekaterih slovitih imen iz športno-novinarskih vod pa je Luka Dončić že sedaj zvezdnik NBA košarke, vprašanje je le ali bo nekoč med trojico ali peterico najboljših igralcev sveta. In seveda v vsaki zgodbi, poročilu ali komentarju, ni pozabljeno omeniti, od kod prihaja “Slovenian sensation” Luka Dončić. Tudi sam pa to rad pokaže na svojih družbenih omrežjih, kjer ima že skoraj 2 milijona sledilcev. 

Značke: dončić, čop, nba, slovenija

Članki iz rubrike