mojca fatur Odkrito.si

Partnerica Klemna Slakonje o ozadju "nerazumne" ...

molk naslovnica Foto Ziga Culiberg (1) Svet24.si

Miša Molk o življenju, hčerki in moških

duhovna Petisvet.si

Karma je dela svoje, a to, kar bo še naredila ...

csd, center za socialno delo Svet24.si

CSD pred zlomom: z motorko nad socialne delavce!

Horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: z lopatami do konca

NIck JOnas Najstnica.si

Nick Jonas priznal, da si želi otroka

franko bajc Njena.si

Franko priznal, kaj mu je pomagalo do zmage

ku
ku
0 07.12.2018 08:12:50

ZVEZDNIK PORTLANDA odločno na vprašanje, kaj si misli o DONČIĆU! Takoj sem mu povedal ...

Košarkarski zvezdniki lige NBA vse bolj spoznavajo Luko Dončića. Nič drugače ni niti z enim najboljših košarkarjev v ligi Damianom Lillardom.

Dončić je proti Portlandu igral v noči na sredo in svojim Teličkom do zmage pomagal z 21 točkami in devetimi podajami, ter s trojko, ki je dokončno pokopala upe Trail Blazersov, pri katerih kot pravzaprav vedno blesti Damian Lillard.

Največji zvezdnik moštva je v slačilnici po včerajšnjem treningu dobil vprašanje o Luki Dončiću, odzval pa se je praktično enako kot nekateri njegovi kolegi. 

837-20-lillard re
Reuters

"Luka mi je všeč. To sem mu tudi povedal. Je zelo samozavesten košarkar in iznajdljiv. Dallas mu zaupa in mu daje žogo v roke, da lahko igra svojo igro. To je vedno dobro, ko si tako mlad. Z mano je bilo podobno," je začel 28-letni Lillard, ki ga je moč poleg košarkarske kariere zaslediti tudi v glasbenih vodah. 

"Vidite lahko, da je zelo dober košarkar. Velikokrat se zgodi, da fantje pridejo v ligo in se vedno sprašujemo, ali bodo ali ne. Pri Luki tega ni. Prej so samo govorili o tem, zdaj pa sem se prepričal še sam," je še dodal in se zagotovo prikupil pristašem slovenskega čudežnega dečka. 

837-20-lillard re
Reuters

Članki iz rubrike