ota 02 Odkrito.si

Ota Širca Roš psihično ni pripravljena, druga ...

Alsin Levent Svet24.si

To je 35-letnik, ki je v nedeljo v grob poslal ...

Drevo življenja Petisvet.si

Drevo življenja v nas aktivira spomin na to, kdo ...

Sapa, hlad, mraz, jutro Svet24.si

Po fantastičnem vremenu zdaj manj obetavne novice

meghan markle 2 Svet24.si

Dekleta bi rada nadoknadila: visoko noseča Meghan...

Khloe Kardashian Najstnica.si

Tokrat ga je dokončno zapustila

sanja grohar s sinčkom Njena.si

Sanja Grohar: Materinstvo jo je povsem spremenilo

ku
ku
0 07.12.2018 08:12:50

ZVEZDNIK PORTLANDA odločno na vprašanje, kaj si misli o DONČIĆU! Takoj sem mu povedal ...

Košarkarski zvezdniki lige NBA vse bolj spoznavajo Luko Dončića. Nič drugače ni niti z enim najboljših košarkarjev v ligi Damianom Lillardom.

Dončić je proti Portlandu igral v noči na sredo in svojim Teličkom do zmage pomagal z 21 točkami in devetimi podajami, ter s trojko, ki je dokončno pokopala upe Trail Blazersov, pri katerih kot pravzaprav vedno blesti Damian Lillard.

Največji zvezdnik moštva je v slačilnici po včerajšnjem treningu dobil vprašanje o Luki Dončiću, odzval pa se je praktično enako kot nekateri njegovi kolegi. 

837-20-lillard re
Reuters

"Luka mi je všeč. To sem mu tudi povedal. Je zelo samozavesten košarkar in iznajdljiv. Dallas mu zaupa in mu daje žogo v roke, da lahko igra svojo igro. To je vedno dobro, ko si tako mlad. Z mano je bilo podobno," je začel 28-letni Lillard, ki ga je moč poleg košarkarske kariere zaslediti tudi v glasbenih vodah. 

"Vidite lahko, da je zelo dober košarkar. Velikokrat se zgodi, da fantje pridejo v ligo in se vedno sprašujemo, ali bodo ali ne. Pri Luki tega ni. Prej so samo govorili o tem, zdaj pa sem se prepričal še sam," je še dodal in se zagotovo prikupil pristašem slovenskega čudežnega dečka. 

837-20-lillard re
Reuters

Članki iz rubrike