osenar Odkrito.si

Kaj se dogaja z Nino Osenar? Pogrešamo jo že ...

mojca sencar -foto  MJP Svet24.si

Po dolgi bolezni je preminula Mojca Senčar

zvezda Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 27. 5. do ...

upokojenci, upokojenka, socialno ogroženi Svet24.si

Kdo bo vladal slovenskim upokojencem?

76D02321-A027-4E57-AED0-504B9FF1A92F Svet24.si

Ines Erbus: »To je moja droga«

ema lpd Njena.si

Prizadeta Ema v solzah razkrila svojo zgodbo

viljem julijan Njena.si

Slovenski pevec se je zavedno poslovil od sina

ku
ku
0 07.12.2018 08:12:50

ZVEZDNIK PORTLANDA odločno na vprašanje, kaj si misli o DONČIĆU! Takoj sem mu povedal ...

Košarkarski zvezdniki lige NBA vse bolj spoznavajo Luko Dončića. Nič drugače ni niti z enim najboljših košarkarjev v ligi Damianom Lillardom.

Dončić je proti Portlandu igral v noči na sredo in svojim Teličkom do zmage pomagal z 21 točkami in devetimi podajami, ter s trojko, ki je dokončno pokopala upe Trail Blazersov, pri katerih kot pravzaprav vedno blesti Damian Lillard.

Največji zvezdnik moštva je v slačilnici po včerajšnjem treningu dobil vprašanje o Luki Dončiću, odzval pa se je praktično enako kot nekateri njegovi kolegi. 

837-20-lillard re
Reuters

"Luka mi je všeč. To sem mu tudi povedal. Je zelo samozavesten košarkar in iznajdljiv. Dallas mu zaupa in mu daje žogo v roke, da lahko igra svojo igro. To je vedno dobro, ko si tako mlad. Z mano je bilo podobno," je začel 28-letni Lillard, ki ga je moč poleg košarkarske kariere zaslediti tudi v glasbenih vodah. 

"Vidite lahko, da je zelo dober košarkar. Velikokrat se zgodi, da fantje pridejo v ligo in se vedno sprašujemo, ali bodo ali ne. Pri Luki tega ni. Prej so samo govorili o tem, zdaj pa sem se prepričal še sam," je še dodal in se zagotovo prikupil pristašem slovenskega čudežnega dečka. 

837-20-lillard re
Reuters

Članki iz rubrike