Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

Vladivostok Svet24.si

V Vladivostoku aretirali ameriškega vojaka, tja ...

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Šepet metulja, premiera (4) Njena.si

Kakšno vlogo ima v seriji Skrito v raju Alex ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

ku
ku
0 03.12.2018 09:46:37

Ni igral, a je ZASENČIL VSE! ČUDNA REAKCIJA Dončića, o kateri govori cela Amerika! (video)

Luka Dončić je izpustil svojo prvo tekmo v ligi NBA.

Ljubitelji košarke ste ponoči zaman čakali na novo vrhunsko predstavo Luke Dončića. Slovenski čudežni deček je namreč trenutno poškodovan (vse podrobnosti o poškodbi si lahko preberete TUKAJ), a njegov Dallas je kljub odsotnosti v novi sezoni svojega prvega moža uspel premagati trenutno najboljšo ekipo zahodne konference Los Angeles Clippers. Končni izid je bil 114:110. 

Čeprav ni igral, je Luka Dončić znova vse žaromete preusmeril nase. In sicer z nenavadno, čudno reakcijo, o kateri se v ZDA na veliko pogovarjajo. Pri vodstvu Dallasa 112:110 je organizator igre Dennis Smith JR. 10 sekund do konca tekme uspel s sijajno obrambno akcijo blokirati met najboljšega posameznika Clippersov Tobiasa Harrisa, kar je seveda naletelo na velikansko navdušenje celotne dvorane American Airlines Center in vseh košarkarjev Dallasa. Tisti na klopi so skakali od navdušenja. No, vsi razen Dončića ... 

doncic2
Kaj je storil Luka? Vidno navdušeni slovenski košarkar je stal, malce pomigal z glavo levo-desno, ob tem pa ves čas držal usta široko odprta. Precej nenavadna poteza, ki je naletela na ogromno odzivov na družabnih omrežjih. "Smithova blokada je bila dobra, Dončićeva reakcija je bila boljša," se je glasil en čivk. "Ali je Luka Dončić na precej močnih protibolečinskih tabletah ali kaj?" je zapisal drugi. "Kaj počne Luka Dončić?" se je spraševal tretji. 

doncic
A kaj bi dolgovezili, video Dončićeve reakcije si lahko ogledate spodaj.

Članki iz rubrike