Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 22.09.2018 07:59:11

PRESENETLJIVA novica iz Dallasa! Luka Dončić sezone ne bo začel z Nowitzkim ob sebi, Nemec bo namreč ...

vszi
Klub severnoameriške košarkarske lige NBA Dallas Mavericks, za katerega bo igral Luka Dončić, je danes potrdil, da bo legendarni nemški krilni center Dirk Nowitzki prihodnjo sezono nastopal v vlogi rezervista.

Štiridesetletni Nowitzki, ki bo z nastopom v novi sezoni postal prvi igralec v zgodovini z 21 odigranimi sezonami za isti klub v NBA, je možnost rezervne vloge omenjal že v preteklih dneh.

Uradno pa je načrt, da bi Nowitzkega uporabljali kot menjavo s klopi, danes potrdil trener teličkov Rick Carlisle. Tako bo na mestu krilnega centra v prvi peterki eden od novih pridobitev DeAndre Jordan, poroča francoska tiskovna agencija AFP.



"Naš cilj je, da se moštvo razvija v pravi smeri. Dirk to ve, o tem sva govorila," je dejal Carlisle na medijskem dnevu kluba.

Nowitzki ocenjuje, da ne gre za nič presenetljivega. "Ko smo podpisali z DeAndrejem, mi je bilo precej jasno, da bom v tekmo vstopal s klopi ... Na koncu koncev je cilj zmagovati, zato je prav, da naredimo tisto, kar nam bo dalo najboljše možnosti za zmago," je dejal edini evropski igralec z več kot 30.000 doseženimi točkami v NBA.

Značke: košarka, nba

Članki iz rubrike