janez usenik Odkrito.si

Voditelj na Pop TV: Luke Dončića imam poln kufer!

severina Svet24.si

Adijo, Severina: brez napovedi se je umaknila

horoskop Svet24.si

Horoskop za torek, 19. junija

FOTO1 Dojencki Svet24.si

Kradli slovenske otroke in jih prodajali na Zahod?...

Hailey Baldwin-justin bieber-poljub Najstnica.si

Hailey Baldwin in Justin Bieber ujeta med ...

uvodna Petisvet

Očka, ne bo me več k tebi

Nika Urbas Ambrožič in Matjaž Ambrožič Njena.si

Jezična Nika Urbas pozirala v nedrčku

nu
nu
0 23.05.2018 08:36:31

Pozor: NAVEZA DONČIĆ - DRAGIĆ V EKIPI MIAMIJA! Pojavil se je TALE nor scenarij, zraven je tudi ... RANDOLPH

Fiba
Kaj pa, če bi se zgodilo nekaj najlepšega za slovensko košarko?

Veliko je govora o tem, katera od ekip, ki so imele največ sreče pri loteriji nabora NBA, bi se utegnila namesto za izbor katerega od velikih talentov, ki so na draftu na voljo, odločiti za menjavo. O tem zelo resno razmišlja tudi Sacramento, ki je v zelo težkem položaju in bi verjetno bolj kot mladega talenta potreboval nekaj izkušenih košarkarjev. Ob tem pa se najbolj vroča možnost za tovrstno menjavo zdi ravno menjava z ... Miamijem.

Ta na drugi strani išče načine, na katere bi prevetril ekipo, "odložil" nekaj težkih finančnih bremen v podobi nekaj izkušenih košarkarjev, ob tem pa mu zelo diši možnost, da bi na "južni plaži" združil dva sijajna slovenska košarkarja, tvorca naslova evropskega prvaka. Po pisanju nekaterih ameriških medijev bo Miami o tej možnosti zelo resno razmislil, sloviti Bleacher report pa je šel pri tem še korak dlje.

Ponudil je namreč že najbolj verjetno menjavo, če bi se oba kluba za posel odločila. Pod točko ena bi Miami moral dobiti zagotovila, da bo Phoenix kot številko ena izbral De Andrea Aytona. Potem pa bi  za drugi izbor, s katerim bi dobil Dončića, izpeljal tale posel: V Sacramento bi poslal Rodneyja McGruderja, Hassana Whitesida and Justisa Winslowa, dobil pa bi drugi izbor (in s tem Dončića) in ob tem Kosto Koufosa, Zacha Randolpha and Garretta Templa.

Če se malce pošalimo, bi bil ob dvojcu Dragić - Dončić nato v Miamiju še ... Randolph. A seveda ne Anthony.   

Članki iz rubrike