nika urbas Odkrito.si

To si lahko privošči Nika Ambrožič Urbas!

Pahor Svet24.si

Pahor se poteguje za prvega, Obama jim je imel 10

Osmica, osem Petisvet

Danes zelo kritično, pazljivo pri ...

marjan_sarec_nagovor_kandidat_dz_mandatar Svet24.si

Marjan Šarec je postal predsednik 13. vlade ...

Marjan Šarec, Alenka Bratušek, Dejan Židan, Karl Erjavec, Miro Cerar Svet24.si

To o vladi Marjana Šarca pravijo planeti

Niall Horan in Hailee Steinfeld (1) Najstnica.si

Niall Horan in Hailee Steinfeld končno pokazala, ...

Burak Ozcivit Njena.si

Burak strt: Finančni polom in huda bolezen

ku
ku
0 22.05.2018 17:33:15

Mama pokojnega Dražena namenila Luki Dončiću IZJEMNE besede, slovenski zvezdnik pa se ji je zahvalil s TEM DARILOM! (FOTO)

Profimedia
Vezi na relaciji Biserka Petrović-slovenska košarka so vse močnejše.

Biserka Petrović je v Sloveniji po Goranu Dragiću našla že drugega legitimnega naslednika svojega pokojnega sina Dražena. Jasno, Luko Dončića. "V Luki prvič vidim Dražena. Pri njemu se vidi, da se ne boji. Dražen je pri tej starosti igral v pokalu Radivoja Korača, Luka v Evroligi, kar sta sicer različni obdobji in tekmovanji, vendar sta igrala na isti ravni," je za Sportal dejala Hrvatica in dodala, da je finalni turnir evrolige, ki ga je Dončić z Realom tudi osvojil, obiskala ravno zaradi izjemnega Slovenca.

Slednjemu Biserkine primerjave z Draženom godijo. "Zelo veliko mi pomeni. Dražen je eden in edini. On je bil najboljši košarkar. Hvala Biserki. Če bi prišel tako daleč kot Dražen, bi bilo super," je za omenjeni portal dejal Dončić in v zahvalo za lepe besede v Zagreb poslal svoj podpisani dres, ki bo ob Dragićevem po novem krasil muzej Dražena Petrovića.

Nad darilom so bili na Hrvaškem navdušeni. "Čestitamo Realu za osvojeni naslov prvaka Evrope, Luki Dončiću pa za MVP naslova v rednem delu evrolige in na zaključnem turnirju v Beogradu. Prav tako se mlademu Slovencu zahvaljujemo, ker nam je poslal podpisani dres, ki bo sedaj v izložbi našega muzeja ob ostalih velikanih svetovne košarke," so zapisali na facebook strani Muzejsko-spominskega centra.

Več pa spodaj.

Članki iz rubrike