Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
4 17.04.2018 20:55:13

Noro! SLOVITI SPORTS ILLUSTRATED: Poglejte, kako je Dragić naredil najhujši STAVNIŠKI ... (video)

vszi
Človek ne bi verjel, če ne bi videl.

Pisali smo o tem, kako jezni so v Philadelphii (in ne samo v Philadelphii) na Gorana Dragića, ki je šest sekund pred koncem tekme pri vodstvu Miamija za 8 točk vzel žogo in hitro stekel na drugo stran igrišča ter dosegel koš. Posebej se je razjezil prvi zvezdnik Philadelphie Joel Embiid, celoten posnetek in vse podrobnosti pa si lahko pogledate na tej povezavi. No, ima pa celoten dogodek še en neverjeten vidik, ki se ga je dotaknil celo sloviti Sports Illustarted. 

Ta je Dragića "obtožil" najhujšega stavniškega preobrata v končnici lige NBA. Za kaj je šlo? Ameriške stavnice so mejo točk, doseženih na tekmi, postavile pri 215,5. To pomeni, da je bilo mogoče staviti na manj ali na več. In pri 15 sekundah do konca je Miami vodil 109:100, seštevek je bil "varnih" (za tiste, ki so stavili manj) 209, žogo je imel Miami in tekme je bilo praktično konec. Že prekršek, ki je sledil, je bil zelo neobičajen za katerokoli tekmo lige NBA.

Ampak, dobro, Miami je dobil dva prosta meta, povedel 111:100, še bolj odločil tekmo in pripeljal seštevek na 211. Nato pa je Philadelphia brez obrambe Miamija zadela trojka, a je bil seštevek še vedno 2014 in tekme je bilo konec. Oziroma je ni bilo konec. "Edini all-star igralec na igrišču je naredil nekaj nepredstavljivega. Hitro je ujel zaključno podajo v igrišče in odšel od koša do koša na dramatično (samo v Las Vegasu) polaganje," je zapisal Sports Illustrated.

In da, prav ste sešteli, kar naenkrat smo bili pri 216. Vsi, ki so se že nekaj časa veselili dobitka, so Dragića začeli preklinjati. Nekaterim pa je prinesel preobrat, ki ga niso pričakovali niti v sanjah. lahko si ga (še enkrat) ogledate tudi spodaj.     

Značke: dragić, embiid, miami, stave

Članki iz rubrike