900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
5 17.04.2018 15:08:40

NESPOŠTLJIVI ZMAJ!? Superzvezdnik BESNO KRIČAL na Dragića zaradi TE POTEZE, pridružili so se MNOGI (video)

Reuters
Goran Dragić je dvignil ogromno prahu.

Miami je na drugi tekmi prvega kroga končnice premagal Philadelphio in izenačil na 1:1, slovenski zvezdnik Vročice pa je pošteno razjezil navijače nasprotnega moštva, številne nevtralne opazovalce in predvsem prvega zvezdnika Philadelphie Joela Embiida. Kamerunec je sicer moral izpustiti tudi to tekmo (verjetno se bo vrnil za naslednjo), je pa pošteno izgubil živce po izteku igralnega časa in Dragiću izrekel številne krepke. 

In kaj je velikega Embiida (pa tudi mnoge druge) tako razjezilo? Miami je vodil 110:100 in Philadelphia je v zadnjem napadu dosegla trojko za 111:103. Do konca je bilo še 6 sekund in vsi so pričakovali, da bo Miami zadržal žogo na svoji polovici ter pustil čas, da se izteče. Jasno, razlika ob seštevanju zmag ni pomembna, vseeno pa se je Dragić odločil, da bo naredil nekaj drugega. Pravzaprav, to je treba priznati, precej drugačnega od običajnega.

Kapetan zlate Slovenije je vidno priganjal soigralca, naj mu čim prej poda žogo, nato pa na začudenje nasprotnikov stekel preko celega igrišča in zaključil s polaganjem. V Ameriki to velja za zelo nenavadno in nespoštljivo, zato je na posnetku dobro videti Embiida (velikana v suknjiču) ki je naredil nekaj korakov proti Dragiću in nanj vpil žaljivke. S Kameruncem pa so se, kot rečeno, strinjali številni. 

Se tudi vi strinjate, da je Dragić naredil napako. Poglejte si posnetek in presodite.    

Članki iz rubrike