Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ku
ku
1 12.02.2018 08:04:57

Ogromna ČAST za Gorana Dragića: srečal se je z enim od NAJVEČJIH GLASBENIKOV in mu poklonil tudi prav posebno DARILO! (foto)

Reuters
Po tem, ko je Miami Gorana Dragića na zadnji tekmi vendarle prekinil niz petih zaporednih porazov, je imel slovenski košarkarski zvezdnik v nedeljo prijeten in prost večer.

Po presenetljivi vrnitvi Dwayna Wada, ki je zapustil Cleveland in se vrnil v Miami, je ekipa s Floride spet okusila slast zmage. Po petih zaporednih porazih so že v petek premagali Milwaukee Bucks in tako spet lažje zadihali. Tako kot vsi njegovi soigralci je tudi Goran Dragić v nedeljo užival, še več, privoščil si je obisk koncerta njemu ljubega glasbenika. 

V Miamiju je namreč gostoval svetovno znani tenorist Andrea Bocelli, ki bo čez slab mesec dni med drugim gostoval tudi v zagrebški Areni. Dragić je na družbenih omrežjih že večjrat izrazil navdušenje nad Italijanom, tokrat pa je bilo na sporedu tudi prav posebno srečanje. Zvezdnik slovenske košarke se je namreč srečal z Bocellijem in mu podaril tudi svoj podpisan dres. "Izjemen večer v Miamiju, užival sem v dih jemamjočem glasu Andree Bocellija. V čast mi je, da sem lahko spoznal tako izjemnega izvajalca," je zapisal Dragić ob fotografiji. 

dragic bocelli
Twitter / Goran Dragić

Članki iz rubrike