kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
5 30.01.2018 09:37:25

Saj to je NEVERJETNO! Na Alena Omića so se na vročem beograjskem derbiju zdaj spravili še navijači PARTIZANA, ki so ga označili za ...

Alen Omić je v dresu Crvene zvezde odigral dve tekmi, toda bolj kot njegove igre je v ospredju celotno dogajanje zaradi tega, ker je bosanskega rodu.

Ko se je Alen Omić, visokorasli slovenski center iz Izraela preselil v Beograd, natančneje v Crveno zvezdo, si verjetno ni mogel zamisliti, kakšen bo odziv nekaterih navijačev rdeče-belih. Delije so namreč že ob objavi novice, da je klub okrepil Omić, napovedale bojkot tekem zaradi bosanskega rodu košarkarja in mu že takrat dali jasno vedeti, da v klubu ni dobrodošel. Pa čeprav je Omić izjavil, da je ateist in obožuje Crveno zvezdo, to ni bilo dovolj, da bi prepričal peščico navijačev, ki mu dajo na vsakem koraku vedeti, da v klubu ni dobrodošel.

Zdaj je naletel še na zelo presenetljiv odziv Grobarjev, sicer navijačev Partizana, ki so ga na ponedeljkovem derbiju žalili in ga zmerjali s četnikom. Se je pa Omić s svojim umirjenim odzivom prikupil večini ostalih navijačev, s strani katerih si je prislužil tudi ovacije. 

Članki iz rubrike