Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 29.01.2018 15:50:28

Košarkarji za pokalno lovoriko v Tivoliju

www.alesfevzer.com
Finalni turnir 17. pokala Spar bo v soorganizaciji Košarkarske zveze Slovenije in KK Petrol Olimpija v ljubljanski dvorani Tivoli. Žreb polfinalnih parov bo na sporedu v sredo, 31. januarja ob 11. uri, finalni turnir pa bo na sporedu med 16. in 18. februarjem. Na finalni turnir so se uvrstile Krka, Petrol Olimpija, Sixt Primorska in Šenčur GGD.

Finalni turnir slovenskega pokalnega tekmovanja bo tretjič v svoji zgodovini potekal v kultni ljubljanski dvorani pod Rožnikom, ki je prvi finalni turnir gostila v sezoni 1998/99, drugega pa predpreteklo sezono, ko je do tretjega pokalnega naslova prišla Krka. Naslov pokalnega prvaka bo branila Petrol Olimpija, ki je v tem tekmovanju osvojila že dvajset lovorik.


Novomeščani so v četrtfinalu premagali Zlatorog, Olimpija je bila boljša od Heliosa, Primorci pa so izločili Hopse. Nekoliko daljšo pot do polfinala pa so prehodili Gorenjci. Šenčurjani so svojo pot začeli v tretjem krogu, v katerem so izločili Novo Gorico mladi. V četrtem krogu so bili uspešnejši od Brinox Medvod, v petem krogu pa izločili Šentjur. V četrtfinalu so zanesljivo odpravili še Rogaško in se uvrstili na finalni turnir četverice.

Polfinalni tekmi bosta na sporedu v petek, 16. februarja ob 18.00 in 20.30, finale pa v nedeljo, 18. februarja, ob 16.30.

Značke: košarka, sta

Članki iz rubrike