Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ku
ku
7 16.10.2017 07:56:05

MAGIČNO! Tako potezo zmoreta le JORDAN in ... DONČIĆ! Španci pa z izjemnim pozivom navijačem: Uživajte v tem, dokler ...

Še en izjemen večer za Luko Dončića v španskem prvenstvu.

Po tem, ko je pred nekaj dnevi zablestel v evroligi in že na prvi tekmi sezone dosegel svoj osebni rekord v tem tekmovanju, je spet čaral tudi na španskem parketu. Tokrat na gostovanju pri Valencii, od koder se je Real vrnil s sladko zmago, Luka Dončić pa z nekaj norimi potezami.

To, da je ob koncu tekme dosegel 16 točk, je bilo še najmanj pomembno, njegova vsestranskost je tista, ki navdušuje, ko pa zraven doda še nekaj tiste čarobnosti, pa ga z užitkom gledajo košarkarski navdušenci v Sloveniji, Španiji, ZDA, kjerkoli pač želite. 

Še več, tokrat je Dončić postregel s tako pestrim repertoarjem, da so pri španskem Asu sijajno pozvali španske navijače: Uživajte v njegovih mojstrovinah, preden odide ... S tem so imeli seveda v mislih njegov vedno bolj neizbežen odhod v NBA. 

Še en sloviti športni dnevnik je šel še korak dlje. Dončićevo potezo in koš, ki si ga lahko ogledate tudi v spodnjem posnetku, so namreč označili za pravo čarovnijo, kakršno zmoreta le Michael Jordan in on. 

Članki iz rubrike