Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
21.02.2016 07:53:21
Deli članek:

Dragić po govoricah o menjavi in nakupu vile vse boljši (video)

Reuters

Goran Dragić v dresu vročice iz Miamija vse bolj blesti. Tokrat je bil odličen ob zmagi proti Washingtonu, ki se je znašel v krizi.

Miami je v sobotnem večeru prišel do 31. zmage v sezoni proti Washington Wizards s 114:94. Glavno vlogo je pri zanesljivi zmagi odigrala trojka Goran Dragić, Luol Deng, Hassan Whiteside. 

Predvsem Ljubljančan je po koncu prestopnega roka začel igrati vse bolje. Tokrat je čarovnikom nasul 24 točk ob osmih podajah in sedmih skokih. Ob tem je dodal še blokado. 

Dragić je navduševal tudi s podajami, eno od teh, ko je 'zaposlil' Amar'eja Stoudemireja, so med posnetke dodali tudi na spletni strani lige NBA. Na tekmi sta se izkazala tudi Hassan Whiteside (25 točk, 23 skokov) in Luol Deng (27 točk, 10 skokov).

Profimedia

Dragićeve boljše igre sovpadajo z odsotnostjo Dwyana Wada, nekateri pa namigujejo, da zaradi dejstva, da je lahko ostal v Miamiju po koncu prestopnega roka. Kljub vsem dogodkom kot kaže Ljubljančan ostaja srečen v klubu, kjer je podpisal 85-milijonsko pogodbo in si pred kratkim privoščil več kot sedem milijonov dolarjev vredno vilo.