Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
21.12.2015 09:46:43
Deli članek:

Dragić: Bil sem v svojem svetu (video)

Reuters

V noči na ponedeljek po srednjeevropskem času so košarkarji Miamija na svojem igrišču s 116:109 premagali Portland. Kljub zmagi pa bo srečanje v slabem spominu ostalo Goranu Dragiću.

Reprezentančni branilec je igral 27 minut in v tem času v statistiko vpisal osem točk in osem skokov, sredi tretje četrtine pa je moral predčasno zapustiti parket. Sodniki so ga izključili zaradi ugovarjanja, kar je bila njegova prva izključitev v ligi NBA. "Izključitve niti ne želim komentirati. Vprašal sem samo, zakaj. Ko je sodnik zapiskal prekršek, je bilo to tako hitro, da sploh še nisem bil tam," je po srečanju povedal starejši od bratov Dragić, ki je ameriškim novinarjem razkril, da je bil pred tem že izključen na reprezentančni tekmi, a da je bilo to povsem drugače.

Gogi je bil po dogodku seveda razočaran. "Seveda sem razočaran, saj vedno želim pomagati svojemu moštvu. Dobra stvar je, da smo zmagali. Po izključitvi je bilo prisotnih veliko čustev, hodil sem naokoli in bil jezen. Nisem mogel gledati tekme, spremljal sem jo samo zadnjih nekaj minut." Ko je odhajal proti slačilnici, so mu soigralci in trener namenili nekaj besed spodbude, ki pa jih Dragić niti ni slišal. "Ne vem, kaj je rekel trener, bil sem v svojem svetu. Vse skupaj je bilo noro. Nikogar nisem poslušal, samo odšel sem v slačilnico," je zaključil Dragić.