Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.07.2023 11:17:24
Deli članek:

To lahko samo Luka! PR-ovec sporočil veliko novico, Dončić pa se je takole pošalil z njim! (video)

Izjemno simpatičen prizor na tiskovni konferenci Luke Dončića.

Ko slovenski super zvezdnik poudarja, da v reprezentanco zelo rad prihaja tudi zaradi odnosov v njej, to še kako drži. Kdor vsaj približno pozna utrip v teh krogih, lahko to vidi na vsakem koraku - in sobotna tiskovna konferenca Luke Dončića ter Vlatka Čančarja ob začetku njunih priprav na svetovno prvenstvo ni bila nobena izjema. A ne gre le za odnose med NBA zvezdnikoma, stvari gredo v slovenski reprezentanci tudi širše. Pomemben del recimo predstavljajo odnosi, ki jih ima Luka z ekipo, ki skrbi za odnose z mediji in javnostjo. 

Ko je z reprezentanco, se Dončić pojavi na praktično vsaki tiskovni konferenci, kar izvira tudi iz dejstva, da jih ponavadi vodi Grega Brezovec, do katerega čuti veliko zaupanje. Znano je, da gre celo za njegovega prvega trenerja iz otroških dni in nasploh dolgoletnega znanca, kar prinaša Lukovo sproščenost in udobje ob srečanjih z mediji. A ne samo to. Ko se namreč Luka počuti dobro, se v njem hitro prebudijo tisti hudički in takrat jo "skupijo" ravno ljudje, s katerimi si je blizu. Tako je bilo tudi tokrat. 

 "Če uradno razkrijeva še eno skrivnost, ki sicer to niti ni - soigralci in strokovni štab so te izbrali za kapetana reprezentance. Tvoja nova vloga," je PR-ovec kmalu po začetku tiskovke nagovoril Luko, ta pa je kar čakal trenutek, ko bi si svojega prijatelja lahko nekoliko privoščil. Kot si ga je v podobnih položajih že velikokrat. "Ja. A to je bilo vprašanje?" se je Luka namuznil proti Brezovcu in iz njega izvabil smeh rahle zadrege in predvsem zavedanja, da se je spet pustil Luki ujeti v enega od položajev, ki jih zna izkoristiti enako dobro kot luknje v obrambah. Smeha pa ni mogel zadrževati niti Čančar, ki so mu te stvari še kako dobro znane.  

Simpatičen trenutek lahko vidite spodaj ali na tej povezavi. Lahko pa ste prepričani, da so to trenutki, ki v enaki meri kot zadeti meti zagotavljajo, da se bomo to poletje z Luko v reprezentanci še zelo zabavali. Tako in drugače.