Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
30.07.2023 10:53:48
Deli članek:

Vprašajte njega! Dončić o izjemnih slovenskih navijačih, sledila pa je provokacija vseh provokacij!

Luka Vovk

Letošnje svetovno prvenstvo bo precejšen zalogaj tudi za slovenske navijače.

Slab mesec nas loči od začetka svetovnega prvenstva v košarki, na katerem bo sodelovala tudi Slovenija. Ker bo tokrat na sporedu v Aziji, bo to kar precejšen zalogaj za slovenske navijače, ki bi si tekme želeli ogledati v živo, kakopak kakšne slovenske invazije na Japonsko ne gre pričakovati. Vseeno prvi zvezdnik slovenske izbrane vrste Luka Dončić ni skoparil s pohvalami na račun slovenskih navijačev, na zadnji novinarski konferenci pa jim je namenil jasno sporočilo. 

"Navijači so zmeraj bili prisotni, kjerkoli smo bili. Res imamo dobre navijače. Tudi zaradi tega nam te pripravljalne tekme tako veliko pomenijo, saj se navijači zberejo v velikem številu. Na svetovnem prvenstvu nam ne gredo na roko niti ure, ampak mi vemo, da nas spremljajo, kar nam res veliko pomeni," je vsem navijačem Slovenije sporočil Dončić, svoje pa je na to temo dodal tudi Vlatko Čančar.

Član Denverja iz lige NBA je po zadnji besedi Dončića s prstom pokazal proti predsedniku KZS Mateju Erjavcu in šaljivo dodal: "Vprašajte njega! On vam bo vse uredil, on vam bo kupil karto." Seveda je sledil glasen smeh vseh prisotnih, še najbolj široko pa se je nasmehnil predsednik.