Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 19.05.2023 18:14:31

Nov obraz v taboru reprezentance!

alesfevzer.com
Slovenske košarkarice so v Podčetrtku začele tretji cikel priprav na evropsko prvenstvo, ki ga bosta med 15. in 25. junijem gostila Ljubljana in Tel Aviv.

Na petkovem dopoldanskem treningu se je reprezentanci naknadno pridružila Sara Vujačić, je sporočila Košarkarska zveza Slovenije. Vujačić je bila del reprezentančne zasedbe že v zadnjem februarskem kvalifikacijskem ciklu. Grški strokovnjak na klopi Slovenije Georgios Dikaiulakos še vedno ne more računati na pomoč štirih košarkaric, saj s polno obremenitvijo ne vadijo Aleksandra Krošelj, Mojca Jelenc, Hana Ivanuša in Tina Cvijanovič.

"Vpoklica v reprezentanco sem zelo vesela in sem komaj čakala, da se pridružim ekipi. Občutki po prvem treningu z dekleti so super. Vsekakor bom dala svoj maksimum in ponujeno priložnost skušala čim bolj izkoristiti," je dejala Vujačić.



Slovenijo naslednji pripravljalni tekmi čakata v torek in sredo, ko se bo v Podčetrtku in Mengšu pomerila s Hrvaško.

Slovenija bo na domačem evropskem prvenstvu igrala v skupini C skupaj z Nemčijo, Veliko Britanijo in Francijo. Vse tekme skupinskega dela bo igrala v Stožicah ob 18. uri. Uvodno tekmo bodo odigrale prvi dan prvenstva, ko se bodo v četrtek, 15. junija, srečale z Veliko Britanijo, dan kasneje jih čaka dvoboj z Nemčijo, nato pa se bodo po dnevu premora v nedeljo, 18. junija, pomerile še s Francijo.

Članki iz rubrike