IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Hana Huljić in Petar Grašo 1 Njena.si

Petar Grašo bo že drugič postal očka

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

ku
ku
0 19.04.2023 22:12:05

Igor Kokoškov znova v slovenski reprezentanci!? Predsednik KZS priznal, da se ...

Profimedia
Bo Igor Kokoškov znova pomagal Sloveniji?

Predsednik Košarkarske zveze Slovenije Matej Erjavec je priznal, da bo Slovenijo poleti na svetovnem prvenstvu v vlogi selektorja vodil Aleksander Sekulić, a hkrati dodal, da se z Igorjem Kokoškovim, srbskim strokovnjakom, ki je Sloveniji prinesel naslov evropskega prvaka, pogovarja, da bi se slednji priključil slovenskemu strokovnemu štabu v vlogi svetovalca. 

matej erjavec 21 pm
Profimedia
"Gre za preprosto spoštovanje dogovora in pogodbe, pa tudi tega, da je dosegel izid. Njegov edini 'kiks' je bil po mojem mnenju v četrtfinalu evropskega prvenstva (poraz proti Poljski, op. a.). Ampak ne samo njegov, tudi od igralcev in od vodstva," je najprej Erjavec v pogovoru za TV Slovenija povedal prvi mož košarkarske zveze. In o Kokoškovu dodal: "Mislim, da je Igor združljiv s tem štabom – kot mentor oziroma svetovalec. Da ne govorim, da je združljiv z igralci. Z njim se pogovarjamo, nismo pa še blizu dogovora." 


Hkrati je Erjavec javno izrazil, da bo Slovenija na svetovnem prvenstvu merila visoko. Zelo visoko. "Ekipa, ki ima Luko Dončića, mora meriti na vrh," je dejal. Luka Dončić je že potrdil, da si bo tudi to poletje oblekel dres slovenske reprezentance, to je potrdil še en košarkar iz lige NBA, Vlatko Čančar, ki z Denverjem igra v končnici, medtem ko se Dončićev Dallas v končnico ni uvrstil.

Članki iz rubrike