Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.04.2023 13:20:09
Deli članek:

V Dallasu zavihali rokave! Prva okrepitev za novo sezono, poglejte, kdo je na pragu Dončićeve ekipe!

Profimedia

V Dallasu so zavihali rokave in začeli s kadrovanjem za novo sezono.

Dallas je sezono končal pod pričakovanji, saj se ni uvrstil niti v končnico, prste pri tem pa so imeli tudi v vodstvu kluba, saj so na ključnih tekmah načrtno počitek namenili nekaterim ključnim članom zasedbe, s tem pa namenoma izgubljali tekme, s čimer so si zagotovili nekoliko boljše možnosti za visok izbor na prihajajočem naboru lige NBA.

Jasno je, da bo do določenih sprememb moralo priti, v klubu pa so očitno že zavihali rokave. Prva odmevna sprememba naj bi se zgodila v pisarnah, kjer imajo glavno besedo pri sestavi ekipe. Po poročanju ameriških medijev naj bi bil lastnik Dallasa Mark Cuban skoraj že dogovorjen z izkušenim Dennisom Lindseyjem. Ameriški strokovnjak se je izkazal v vlogi športnega direktorja pri ekipi Utah Jazzu, pri Dallasu pa naj bi pomagal trenutnemu športnemu direktorju Nicu Harrisonu.

Slednjega so sicer mnogi okrivili za klavrn zaključek sezone, v katerem so celo izgubili končnico, Cuban pa mu očitno še zmeraj zaupa, mu bo pa z Lindseyjem pripeljal potrebno pomoč.