kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
18 15.09.2022 16:28:36

Po koncu tekme: v zasedi čakal Dončića, potem pa so se nanj spravili varnostniki (video)

Šokanten poraz Slovenije s Poljsko v četrtfinalu evropskega prvenstva še vedno odmeva. V središču pozornosti je seveda Luka Dončić.

Po mnenju mnogih največji zvezdnik EuroBasketa je neslavno končal sinočnji dvoboj, zaradi pete osebne napake je parket zapustil tri minute pred koncem, ko se je tehtnica že pošteno nagibala na poljsko stran. Dončić je tekmo končal pri zanj skromnih 14 točkah, dodal je še spodobnih 11 skokov in sedem asistenc. Mnogo premalo za njegovo raven.

Ko je po koncu stresnega obračuna, potem ko se je ob zanj dvomljivih sodniških odločitvah preveč ukvarjal z možmi s piščalko, zaradi tega pa izgubljal osredotočenost na igro, stopical proti drobovju dvorane, ga je v zasedi čakal eden od navijačev. A v pripravljenosti so bili tudi varnostniki, ki so na navijača, ko je ta z mobilnim telefonom krenil proti Dončiću in si najbrž obetal skupno fotografijo, skočili z vso silo ter ga podrli na tla. Mobilni telefon je odletel, s skupno fotografijo ni bilo nič, slovenski zvezdnik pa je le z začudenjem opazoval dogajanje.

Članki iz rubrike