kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
9 15.09.2022 13:34:54

V Stožicah zvezdniška okrepitev! Konec dvomov, poglejte si, kdo prihaja v Ljubljano!

alesfevzer.com
Cedevita Olimpija ima novega igralca.

Vodilni pri Cedeviti Olimpiji so skupaj s člani strokovnega štaba zmajev po poškodbi Zorana Dragića, ki bo priljubljenega branilca s parketov oddaljila od šest do osem tednov, zavihali rokave in našli košarkarja, ki se bo v tem časovnem obdobju pridružil ekipi aktualnih slovenskih državnih, pokalnih in superpokalnih prvakov. V Ljubljano prihaja ameriški košarkar Aaron Harrison, ki je v sezoni 2021/22 nastopal za Turk Telekom, sezono pa zaradi poškodbe kolena sklenil predčasno.

"Po tem, ko smo izvedeli, da bo Zoran Dragić zaradi poškodbe mišice s parketov odsoten dlje časa, smo se na celotno situacijo morali odzvati in pripeljati novega igralca. To nam je tudi uspelo, pridružil se nam bo Aaron Harrison, ki se ga ljubitelji evropske košarke lahko spomnite po nastopih v dresu Turk Telekoma iz pretekle sezone, še prej pa iz Olympiacosa in Galatasaraya, tistim, ki imajo radi Ligo NCAA pa se je zagotovo vtisnil v spomin leta 2014, ko je v dresu Kentuckyja z nekaj ključnimi zadetimi meti svojo ekipo popeljal do finalnega turnirja četverice Marčevske norosti. Harrison ima izkušnje z igranjem v evroligi in 7DAYS EuroCupu, napravili pa bomo vse, da se čim hitreje vklopi v naš sistem igre, spozna soigralce in nam pomaga po svojih najboljših močeh," je ob podpisu pogodbe s Harrisonom za spletno stran Cedevite Olimpije povedal športni direktor Cedevite Olimpije Sani Bečirović.



Jurica Golemac, glavni strateg Zmajev, je dodal: "Po poškodbi Zorana Dragića smo se morali hitro odzvati. Imeli smo veliko sreče, da je bil Aaron Harrison še vedno na trgu. Gre za igralca, ki ima veliko izkušenj z igranjem v Evropi, tu mislim tudi na evroligo in 7DAYS EuroCup. Aaron je zelo kakovosten igralec in dober človek. Zadovoljni smo, da prihaja, in prepričani smo, da nam bo priskočil na pomoč."

"Navdušen sem nad tem, da se bom pridružil ekipi in spoznal fante. Cedevita Olimpija je klub, vreden spoštovanja, zato sem navdušen in hvaležen za ponujeno priložnost," je ob pridružitvi zmajem povedal Harrison in dodal: "Dal bom vse od sebe, da ekipi pomagam do zmag."

Članki iz rubrike