stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

STA
STA
0 04.09.2022 21:16:54

Uh, ta je pa močna! Prepelič: Danes niti igralci niti strokovni štab nismo bili pripravljeni na tekmeca!

Profimedia
Po bolečem porazu proti reprezentanci BiH so spregovorili nekateri akterji tekme. Nekateri pa so ostali modro tiho.

Selektor Slovenije Aleksander Sekulić, je krivca za poraz našel v slabi obrambi: "BiH je zasluženo zmagala. Odigrala je odlično tekmo, mi pa od prvih minut dalje nismo bili pravi. Že od začetka smo ji pustili preveč prostora, nismo bili dovolj agresivni v obrambi, zato so se njeni igralci razigrali in začeli zadevati z vseh položajev. V drugem polčasu smo slabo zapirali prostor pod svojim obročem in na koncu je bil poraz neizbežen. Upam, da se bomo iz tega poraza kaj naučili, saj nas že v torek čaka nova naporna tekma proti gostitelju prvenstva, ki je v odlični formi."

Edo Murić je celo namignil, da so slovenski igralci vsaj malce igralce BiH tudi podcenjevali: "Preveč zaspano smo vstopili na tekmo, saj smo očitno mislili, da se bo BiH sama premagala. Bila je boljša in zasluženo osvojila dve točki, mi pa smo videli, da nam manjka še kar nekaj stvari. Bolje, da smo to spoznali zdaj kot v izločilnih bojih. Recept torej poznamo, komaj čakam tekmi z Nemčijo in Francijo, da vidimo, ali smo ali nismo."
Klemen Prepelič pa je videl vzrok za poraz v tem, da so se zelo slabo pripravili na tekmo  tako igralci, in na glas je povedal, tudi strokovni štab: "Slab začetek je bil uvod v poraz. Bosanci so začeli verjeti po 8:0. V nekaterih trenutkih smo prevzeli pobudo, vodili za nekaj košev, vendar smo se preveč naslanjali na individualne rešitve. Tekmec je to znal izkoristiti in zasluženo zmagal. Poraz ni alarmanten, bolj me skrbi naša igra. Treba bo strniti vrste in se pripraviti na naslednjo tekmo. Danes očitno niti igralci niti strokovni štab nismo bil pripravljeni na tekmeca."

Članki iz rubrike