profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Nika Zorjan Revija Stop

Nika Zorjan: To je himna za vse, ki si drznejo ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 28.06.2022 15:18:30

Bosta z Dragićem skupaj zaigrala v Dallasu? Dončić pojasnil: Vprašanje za sto jurjev, ker ....

Martin Metelko
Luka Dončić v svojem slogu.

Izjemno odmevna tiskovna konferenca, na kateri sta ta torek zgodaj popoldne dobre pol ure na vprašanje slovenskih novinarjev odgovarjala košarkarska super zvezdnika Luka Dončić in Goran Dragić, je poleg številnih zelo zanimivih odgovorov imela tudi izredno zanimiv zaključek  brez odgovora. Potem ko je predstavnik za stike z javnostjo pri košarkarski zvezi Slovenije v imenitnem vzdušju avtorja zadnjega vprašanja simpatično napovedal kot nekoga, ki bi za konec stvar znal začiniti, se je kolega iz tiskane redakcije Ekipe SN te napovedi nekako držal. 

Če je Dončić večkrat poudaril, da bo o možnosti, da bi Dragić za Slovenijo igral tudi septembra na evropskem prvenstvu (možnost, ki jo Goran izključuje), naslednjič govoril po obeh kvalifikacijskih tekmah s Hrvaško in Švedsko, je omenjenega novinarja zanimalo, kako je z možnostjo, da bi Dončić in Dragić soigralca bila oktobra. Torej v Dallasu, o čemer se v zadnjem času ponovno (kot že nekajkrat v preteklosti) pospešeno govori. 

"Saj bi odgovoril tudi na to vprašanje," je začel Luka. "Toda to bi stalo kakšnih sto jurjev, kolikor znaša kazen," je nadaljeval in nasmejal vse prisotne. "Lahko pa vprašate generalnega menedžerja, to lahko," je še dodal, medtem ko je Dragić mlajšemu kolegu prikimal in poudaril, da na tovrstna vprašanja v tem trenutku iz tabora izbrane vrste ne smeta odgovarjati.   

Značke: dončić, dragić, dallas

Članki iz rubrike