FyBh6rMXwAI53tj Svet24.si

Kitajski tigri v vojni v Ukrajini

osumljeni kd Svet24.si

To je moški, ki je bil nasilen na celjski ...

1684402516-frghtsjk-38-1684402407596 Necenzurirano

Lobisti Vzajemne trkajo na vrata poslancev

20230605-01244576 Reporter.si

Neokusno: Premier Golob županom svetoval, naj ...

doncic dragic Ekipa24.si

Konec je! Zlati kapetan razblinil vse dvome, teh ...

Harry je spet na sodišču Odkrito.si

Njegov boj proti medijem se stopnjuje!

quintana Ekipa24.si

Zdaj pa res ni več dvoma! Takole so Rogliča ...

nu
nu
1 28.06.2022 08:02:42

Američani ponoreli, to je sporočilo z vrha zveze, ki je zatreslo vse: Navijači, hitro v akcijo, da ne bo prepozno!

www.alesfevzer.com
Slovenska košarkarska reprezentanca je na tekmi v Trstu zaigrala v povsem novih dresih.

Slovenija je na tekmi z Italijo zaigrala v povsem novih dresih. Številni so bili nad videzom novih dresov, ki so nastali v sodelovanju z Nikejevim hčerinskim podjetjem Air Jordan, navdušeni, navijači so košarkarsko zvezo Slovenije zasuli z vprašanji, kdaj in kje bo novi dres mogoče kupiti.


Vsi tisti, ki si bodo ogledali četrtkovo tekmo v Stožicah med Slovenijo in Hrvaško, si jih bodo lahko kupili na prizorišču, prikrajšani ne bodo niti številni navijači iz tujine, saj bo navijaški dres mogoče naročiti tudi prek spleta.

"Hkrati s tekmovalnimi dresi, je v Slovenijo prispela tudi prva pošiljka navijaških dresov enakega dizajna, ki so po odločitvi opremljevalca edini na voljo za prodajo. Na Košarkarski zvezi Slovenije smo ob menjavi opremljevalca naročili maksimalno možno količino navijaških dresov, ki jo je opremljevalec lahko fizično izdelal, dobava bo zaradi obsežne količine naročila prispela v več sklopih do konca meseca avgusta (prva pošiljka sredi julija, druga začetek avgusta in tretja konec avgusta leta 2022). Nato bo naslednja pošiljka v Sloveniji konec leta 2022. Tako verjamemo, da bodo do konca koledarskega leta do svojega prišli vsi navijači, ki bi si tega želeli. Ker bodo slovenski košarkarji nadaljevali z igranjem v trenutnem dizajnu navijaških dresov tudi v letu 2023, se bo Košarkarska zveza Slovenije pri opremljevalcu kljub izzivom na svetovnem trgu dobav različnih materialov trudila zagotavljati ustrezne količine tudi skozi zimsko ter pomladno obdobje. Ekskluzivna prodaja navijaških dresov #mojtim se bo začela na četrtkovi tekmi med Slovenijo in Hrvaško v Stožicah. Na voljo bo približno šesto dresov bele barve, temni dresi bodo na voljo od konca julija naprej. Po ceni sto evrov bo dres mogoče kupiti na stojnicah Stadionshopa, uradne navijaške trgovine Košarkarske zveze Slovenije. Spletna prodaja na stadionshop.com se bo začela v dneh po tekmi med Slovenijo in Hrvaško ter se bo nato nadaljevala tudi ob prihodu naslednjega sklopa navijaških dresov v sredini julija," so sporočili z zveze.

Članki iz rubrike