pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

ku
ku
0 26.06.2022 16:49:31

Kaj?! NBA zvezdnik kar preko družbenih omrežij napovedal veliko okrepitev!

profimedia
Damian Lillard je na Insargramu objavil montirano fotografijo sebe in Kevina Duranta skupaj v dresu Portland Trail Blazersov ter s tem namignil na njegov prihod.

31-letni Lillard že celotno svojo kariero igra za Portland, ki pa zaradi manjšega tržišča težko privabi najboljše košarkarje in konkurira največjim franšizam v ligi NBA, toda odlični organizator igre vseeno ostaja zvest svoji ekipi in si želi z njo priti do kakšnega naslova. Toda problem je, da je kaj takega zelo težko dosegljivo, če jim v svoje vrste ne uspe pripeljati še kakšnega košarkarja Lillardovega kalibra. To bi zagotovo bil Kevin Durant, katerega je zvezdnik Portlanda dodal na svojo zgodbo, ki jo sicer kmalu zbrisal, toda takoj so se začela ugibanja o tem, ali se Durant res seli iz Brooklyna v Trail Blazerse.

Še bolj je k govoricam dodal bosanski reprezentant in Lillardov soigralec Jusuf Nurkić, ki je enako fotografijo objavil na Twitterju. Za sedaj ni še nobenih pokazateljev, da bi do tega prestopa prišlo, vprašanje je tudi, kaj bi Blazersi sploh lahko ponudili v zameno za Duranta, razen če ponudijo prav Lillarda. Ta je s to objavo verjetno želel do neke mere povabiti izjemnega košarkarja Brooklyna v svojo ekipo, saj bi bili z njim eden glavnih favoritov za naslov, vprašanje pa je kako realna je možnost, da bi do tega zares prišlo. Vsekakor pa gre za zelo zanimivo taktiko rekrutiranja zvezdnikov v svojo ekipo, do te ideje je morda prišlo v lanskem letu, ko sta Lillard in Durant skupaj igrala za ZDA na olimpijskih igrah.

Članki iz rubrike