stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
1 07.08.2021 17:08:52

Tudi DRAGIĆ kritičen do sodnikov: "Niso piskali prekrškov, ki so bili vidni IZ LETALA

Profimedia
Zoran Dragić po porazu v tekmi za tretje mesto.

Zoran Dragić je tekmo za tretje mesto končal z 9 točkami, 5 skoki in dvema podajama. "Čustveno smo bili preveč prazni po Franciji. Skušali smo stopiti skupaj, skušali smo zmagati, dobiti kolajno. Že res, da smo prvič na OI, že to je bil uspeh, nihče ni pričakoval, da bomo igrali v polfinalu. Na žalost ni šlo. A na turnirju smo pokazali, da imamo mlado ekipo in da to reprezentanco čaka lepa priložnost, vse do Pariza. Danes smo začeli dobro, nato pa smo delali preveč napak, izgubili preveč žog. Pa namerene, tehnične... Vedno ko smo se približali, so dali lahke koše. Avstralci so imeli tudi svoj dan in izredno zadevali. Lahko rečem le, da smo dali vse od sebe, a žal ni šlo."


Sodniki? "Niso bili na nivoju. Vedno smo dobili te neke tretjerazredne sodnike. Niso piskali vseh prekrškov, tudi tistih, ki so vidni z letala. Na tekmi s Francijo so denimo naredili veliko napako, ko niso šli pogledati posnetka, ali je de Colo pri metu za tri stopil na črto. A ne bom o sodnikih. Razočarani so, a mislim, da smo naredil velik rezultat za državo kot je Slovenija."

"Nič ne bi spreminjal. Če bi nam nekdo pred turnirjem v Litvi ponudil, da bomo igrali polfinale OI, bi najbrž vsi podpisali. Lahko smo veseli. Dokazali smo, da imamo veliko srce. Smo majhna država, le dva milijona nas je in da se na tovrstnem turnirju kosaš z vsemi... Da se te vsi bojijo... Lahko smo veseli, da imamo tako mlado reprezentanco. Verjamem, da je pred nami še veliko lepih stvari. Evropsko, svetovno in olimpijske v Parizu, kjer, če bo bog dal, vzamemo kolajno."

Članki iz rubrike