Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

stipan-macan Njena.si

Gledalci Botrov jezni zaradi smrti glavnega junaka...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
3 07.08.2021 16:14:22

BREZ DLAKE NA JEZIKU: "Na žalost nam sodniki niso bili naklonjeni celoten turnir"

Reuters
Jaka Blažič brutalno iskreno.

Jaka Blažič je tekmo za tretje mesto sklenil z ducat točkami in dvema skokoma. Ter grenkim priokusom v ustih. „Tekmo težko analiziram, lahko samo povem, da sem razočaran. Ne toliko nad četrtim mestom, kot nad današnjo igro. Nismo bili pravi. Od prve do zadnje sekunde. Preveč smo bili nervozni, Avstralci pa so dovolj izkušeni, da so to izkoristili. Odigrali so že veliko tovrstnih tekem in točno so vedeli, kako morajo igrati. Na žalost smo zabeležili poraz, vseeno pa sem ponosen na vse. Od strokovnega štaba, prek igralcev, do ljudi, ki nam pomagajo vsak dan. Enostavno se danes ni izšlo," je dejal Jaka Blažič.


"Igra ni stekla. Imelo so razigranega Pattyja Millsa, na katerega smo prepozno krenili z bolj agresivno obrambo. Enostavno se je razigral. Avstralija je odlična ekipa, kar so pokazali tudi na tem turnirju. Zasluženo so slavili, moram pa reči, da so imeli tudi izdatno pomoč sodnikov. Na žalost nam sodniki niso bili naklonjeni celoten turnir."

V nadaljevanju se je še malce bolj razgovoril o tej večno pereči temi. "Bilo je veliko situacij na tem turnirju, ki jih sam ne razumem povsem. Niso sodniki krivi, oni ne sodijo tako namenoma. Enostavno niso na tem nivoju. Preveč smo se obremenjevali z njimi vsako tekmo. Danes je bilo bržkone  vse skupaj še posebej videti grdo, saj smo komentirali vsako njihovo določitev. To moramo popraviti, če želimo postati najboljši."

Članki iz rubrike