IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

ku
ku
0 07.07.2021 07:32:22

Prihaja DRAGIĆ?! Slovenski selektor s temi besedami pošteno ZATRESEL JAVNOST: Na igre bomo šli mogoče ...

Martin Metelko
Aleksander Sekulić je selektor, ki je Slovenijo popeljal na olimpijske igre.

Tudi po nekaj prespanih nočeh se slovenski ljubitelji košarke še zmeraj veselijo. Konec prejšnjega tedna so slovenski košarkarji v Litvi poskrbeli za zgodovinski uspeh in se prvič uvrstili na olimpijske igre. V finalu so na krilih MVP-ja turnirja Luke Dončića na kolena spravili favorizirano Litvo, velike zasluge za to pa gredo brez dvoma selektorju Aleksandru Sekuliću.


To je zanj v relativno mladi trenerski karieri brez dvoma vrhunec, a pred njim in njegovimi varovanci so tekme, po katerih bi se z zlatimi črkami zapisal v zgodovino slovenskega športa. Vse skupaj bi kakopak nadgradili z uspehom na olimpijskih igrah, za to pa bodo morali Slovenci pokazati še malce več. Sekulić se izziva v Tokiu ne boji, še več, samozavestno napoveduje še kakšen odmevnejši dosežek. "Nakazali smo, kako bo Slovenija videti na olimpijskih igrah. Mislim, da ne smemo biti skromni. S tako igro in s to ekipo lahko naredimo tudi kaj več," je po vrnitvi iz Litve dejal slovenski selektor, še bolj pa razburkal z naslednjimi besedami: "Želim si, da bi lahko nadaljevali v taki zasedbi oziroma da bomo šli na igre mogoče še močnejši."

Še močnejši? Ni jih malo, ki bi v ekipi še zmeraj radi videli Gorana Dragića, bržkone je on tudi edini, ki bi aktualno zasedbo naredil še močnejšo. Pa je Sekulič s temi besedami resnično mislil na zvezdnika Miamija? To bo jasno že zelo kmalu ...

Značke: slovenija, sekulić

Članki iz rubrike