Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
0 06.07.2021 21:04:01

OKREPITVE v zmajevem gnezdu! V Stožice prihaja SRBSKI REPREZENTANT!

alesfevzer.com
V Ljubljani bo ostal vsaj dve sezoni.

Košarkarska ekipa Cedevite Olimpije se je na položaju krilnega centra okrepila z Markom Radovanovićem, ki bo v Ljubljani ostal vsaj dve sezoni.

Radovanović se v Ljubljano seli iz beograjskega FMP, kjer je preživel večji del svoje kariere, kratko obdobje je igral tudi za Crveno zvezdo in Borac. Radovanović je bil del srbskih reprezentanc U16, U18 in U20, za člansko reprezentanco pa je zaigral v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2022.


V minuli sezoni je v ligi Aba na parketu v povprečju preživel 15,4 minute ter dosegal 6,4 točke in 3,7 skoka na tekmo. Svojo najboljšo predstavo sezone v regionalnem tekmovanju je prikazal prav na dvoboju s Cedevito Olimpijo, v Železniku pa je v 26 minutah dosegel 28 točk, zbral 12 skokov in podelil tri asistence.

»Zelo zadovoljen sem, da sem postal del Cedevite Olimpije, zato se iskreno zahvaljujem vsem v klubu za zaupanje. Ko je prišla ponudba, nisem predolgo časa razmišljal, saj tako velikemu klubu ne moreš reči ne. Upam, da bom izpolnil vsa pričakovanja, in še enkrat, velika čast je, da sem postal del zgodbe, ki se piše v Ljubljani.« je za klubsko spletno stran povedal srbski košarkar.

Članki iz rubrike