ženska Dobra karma

Odnos z mamo je pogosto najbolj boleč, ker je tak...

poroka, koronavirus Svet24.si

Kacin žuga z drastičnim ukrepom: »Če rečeš ...

roman-jakič, zoran-janković Reporter.si

Če je preiskavo pri Počivalšku vodila »globoka...

ograja, žičnata ograja Svet24.si

Afera žičnata ograja: Brez obtožnice v pozabo

Aleksandra Pivec Necenzurirano

Četrtina članov DeSUS se je uprla Pivčevi

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

NIKA ZORJAN (presenečenje) (2 of 2) Njena.si

To je babica Nike Zorjan

STA
STA
1 23.02.2020 21:35:10

Trifunović priznal: ČUTIM PRITISK, ampak ...

alesfevzer.com
Slovenski selektor je spregovoril po novi bledi predstavi Slovenije.

Slovenska košarkarska reprezentanca se je po porazu z Madžarsko v kvalifikacijah za Eurobasket namučila z Avstrijo in jo na koncu premagala s 85:78. 

Slovenski selektor se zaveda, da to ni bila idealna predstava njegove čete, kar je tudi priznal. "Vedeli smo, da tekma ne bo lahka in da bomo morali garati za zmago. Zdaj vse ekipe že znajo igrati košarko in tudi Avstrijo jo zna, še posebej, če ji steče met z razdalje. Ne glede na to, da tekma ni bila lepa za gledat, smo iztržili dve točki in to je najbolj pomembno. Seveda ob tem, da se ni noben igralec poškodoval in da se vsi zdravi vračajo v klube. Verjamem, da javnost ni navdušena nad našimi predstavami, čutim ta pritisk, vendar je veliko bolje, da je ta pritisk na meni kot na igralcih. Ti v reprezentanco prihajajo po napornem klubskem urniku in nekateri so zagotovo bolj izpraznjeni kot drugi. To mora javnost razumet, enako kot dejstvo, da v nekaj dneh priprav ne moreš narediti bistvenih sprememb. Igralci v klubih igrajo po določenih sistemih, v reprezentanci pa so ti spet drugi. Potrebujemo čas, zato sem prepričan, da bo že v naslednjih kvalifikacijah za olimpijske igre, ko bomo imeli na razpolago nekaj tednov za priprave, vse povsem drugače," je povedal slovenski selektor.  


Pa komentar Eda Murića, kapetana Slovenije? "Vesel sem, da smo zmagali. Hvala vsem, ki so prišli v dvorano in dali glas za Slovenijo. Verjamem, da ste mnogi pričakovali, da bo to lahka tekma in gladka zmaga, toda mi smo vedeli, kako nevarni so lahko Avstrijci, če jim steče met z razdalje. Res jim je stekel in bili smo v nevarnosti, a na srečo smo se pravočasno vrnili v igro in prišli do zaslužene zmage. Vemo, da smo favoriti te skupine in prepričan sem, da bomo to upravičili, vendar potrebujemo čas in potrpljenje."

Značke: košarka, sta

Članki iz rubrike