nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

dm
dm
0 27.01.2019 10:17:23

Kaj so v Ljubljani počeli Saša Đorđević, Dino Rađa, Bogdan Tanjević in Rašo Nesterović? (foto)

Martin Metelko
Skupaj na kupu. Štiri košarkarske legende nekdanje skupne države. Štirje dobri prijatelji. Štirje športniki, ki so pustili velikanski pečat v svetovni zgodovini športa z oranžno žogo.

Nova regijska kampanja Pivovarne Laško je združila največja košarkarska imena Balkana. Rašo Nesterović, Aleksandar Saša Đorđević, Dino Rađa in Bogdan Tanjević so v Ljubljani snemali novo reklamo za Laško in se pri tem izjemno zabavali.

Pivovarna Laško je v zadnjih mesecih navdušila z regijskimi kampanjami, ki so združile Balkan in ki so risale nasmehe na obraze ne samo vsem jugonostalgikom, pač pa večini prebivalstva nekdanje skupne države. Legendarni Halid Bešlić, Željko Joksimović in Neno Belan so več mesecev zažigali v reklamnih spotih, zdaj pa so se v Pivovarni Laško lotili nove regijske kampanje. Še atraktivnejše, še boljše, še odmevnejše. Tokrat je prišel na vrsto šport. Ker bo eden izmed športnih vrhuncev letošnjega leta zagotovo svetovno prvenstvo v košarki in ker je Pivovarna Laško sponzor tako slovenske kot tudi srbske, hrvaške ter košarkarske zveze BiH, so se odločili, da v tokratni kampanji združijo štiri legende jugoslovanske košarke. Na snemanju so se skupaj znašli predsednik Košarkarske zveze Slovenije Rašo Nesterović, selektor srbske košarkarske reprezentance Aleksandar Đorđević, predsednik strokovnega sveta Hrvaške košarkarske zveze Dino Rađa in legenda bosanske oziroma kar jugoslovanske košarke, eden in edini, neponovljivi Bogdan Tanjević.

Vsa štiri velika imena svetovne košarke so bila v četrtek in v petek v Ljubljani, kjer so snemala novo reklamo, ki bo v Sloveniji luč sveta ugledala aprila. Dobre volje in smeha, internih šal ter zafrkavanja ni manjkalo. Logično, ko pa so se srečali veliki košarkarji, ki so v prvi vrsti seveda odlični prijatelji in ki imajo drug o drugem povedati nešteto zanimivih, zabavnih anekdot.Združili prijetno s koristnim

"
Uhhh, poznamo se dolgo. Predolgo! Prijatelji smo že iz davnih dni," nam je v smehu zaupal legendarni hrvaški košarkar in član tiste čisto prave Hiše slavnih, Dino Rađa. "Vedno sem srečen, ko se srečamo. To so ljudje, s katerimi sem igral in proti katerim sem igral stokrat!" je še naprej s svojim šarmantnim dalmatinskim naglasom razlagal Rađa. In se razgovoril o novi reklami Laškega: "Gre za sodelovanje med Pivovarno Laško in štirimi košarkarskimi zvezami. Nas so izbrali, da bomo obrazi nove regijske kampanje. Mislim, da je to del mojega posla. To počnemo, da bi zagotovili čim boljši jutri našim košarkarskim zvezam."

Zelo razpoložen je bil tudi njegov nekdanji soigralec iz jugoslovanske reprezentance, človek, s katerim je Rađa osvajal številne kolajne. Danes je Aleksandar Saša Đorđević selektor srbske reprezentance, s katero je zaigral v finalu zadnjega evropskega prvenstva in moral priznati premoč Sloveniji. "Izjemno sem ponosen, da sem lahko v družbi takšnih košarkarskih velikanov, prijateljev in ljudi, ki so pustili globok pečat ne samo v zgodovini jugoslovanske, pač pa svetovne košarke. Zelo lepo se je družiti z njimi. Združili smo prijetno s koristnim. Po eni strani je bilo veliko šaljenja, po drugi smo naredili dobro stvar tudi za naše košarkarske zveze," je razlagal legendarni Sale. In na pripombo, da pod prijetno spada verjetno tudi kakšno popito pivo, s širokim nasmeškom odvrnil: "Seveda smo popili tudi kakšno ’pivce’. Ob dobrem pivu je druženje vedno lepše."

Članki iz rubrike