mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
0 27.01.2019 02:06:08

O čem je v resnici PREPEVAL LEBRON JAMES? Je to napoved PRESTOPNE BOMBE? (video)

Profimedia
LeBron James je največji zvezdnik lige NBA obenem prva ali kar edina violina Los Angeles Lakersov. Lahko si predstavljate, da ima tudi pri politiki jezernikov pomembno besedo.

V pričakovanju zaključka prestopnega roka v ligi NBA (7. februarja) James kakopak želi še kakšnega vrhunskega soigralca, s katerim bi zanesljivo dosegel končnico in potem v tekmovanju na izpadanje zapretil favoritom. Šestnajstkratni NBA prvaki so v tem trenutku pod črto uvrstitve med 16 najboljših moštev.


James je na Instagramu objavil video, v katerem prepeva peesem Rascala Flattsa s pomenljivim naslovom 'Rewind' oziroma Previjanje. Ob tem je označil nekdanjega soigralca iz časa Clevelanda Kyrieja Irvinga, s katerim sta v sezoni 2015/16 skupaj osvojila šampionski prstan. Šestindvajsetletni organizator igre je potem odšel v Boston, James pa v Los Angeles.

Ameriška in celotna svetovna javnost zdaj ugiba, ali James namiguje, da se mu bo Irving pridružil pri Lakersih, ali je pravzaprav razkril, da bo kot eden od kapetanov za tekmo All-Star v svojo ekipo izbral svojega nekdanjega soigralca.

Članki iz rubrike