Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Odkrito.si

Andrea Massi je varuška, mala Anouk prava ...

luna-dekle Svet24.si

Tedenski horoskop: Luna nam bo v odnose prinesla ...

sanje Petisvet.si

Tako se bolezen najavi v sanjah!

FOTO1 otroški dodatek Svet24.si

Otroški dodatek, CSD in ministrstvo: kdo skriva, ...

šaban šaulić Svet24.si

VIDEO: Tečejo solze: oglasila se je družina ...

Liam, Miley Cyrsu Najstnica.si

Miley Cyrus delila še več fotografij s poroke

5. Ula Ložar – Fridays - foto Adrijan Pregelj Njena.si

Tekmovalka EME že izdala videospot

STA
STA
0 21.04.2018 13:37:17

POMEMBNA NOVICA za vse zveste navijače košarkarskih EVROPSKIH PRVAKOV! Zdaj potrebujejo vašo pomoč, glede vstopnic pa je takole ...

fiba
Slovensko moško reprezentanco ob koncu junija in začetku julija čakata dve domači tekmi za nastop na svetovnem prvenstvu 2019. V ljubljanskih Stožicah bo 28. junija gostovala Španija, 1. julija pa bo na sporedu še obračun s Črno goro. Obe tekmi se bosta začeli ob 20. uri. Vstopnice so že naprodaj, najprej bodo na svoj račun prišli zvesti navijači.

Slovenska reprezentanca je v dosedanjem delu kvalifikacij zabeležila dve zmagi ter dva poraza, v tretjem ciklu pa jih čakata pomembni domači tekmi proti Španiji in Črni gori v dvorani Stožice. Vse navijače in ljubitelje slovenske reprezentance iz slovenskega tabora obveščajo, da si lahko vstopnice za obe srečanji zagotovijo že od sobote naprej.

Za vse košarkarske navdušence je ob doplačilu treh evrov na voljo posebna spominska vstopnica s podpisi vseh zlatih reprezentantov, ki so pred sedmimi meseci stopili na evropski košarkarski vrh. Spominske vstopnice so na voljo le v spletni prodaji in niso na voljo v redni prodaji.


Za nakup vstopnic bodo na svoj račun najprej prišli Zvesti navijači #mojtim. Navijači, ki so slovenski reprezentanci novembra pomagali do zmage nad Belorusijo in po tekmi poslali fotografijo ali kopijo vstopnice, bodo deležni predkupne pravice, ki bo trajala do četrtka, 26. aprila. Na svoj elektronski naslov bodo prejeli promocijsko kodo, s katero lahko do 26. aprila kupijo vstopnico za zeleni ring na eni izmed obeh tekem.

Od 17. maja bo možen nakup vstopnic za posamezno tekmo ter paketov vstopnic "3+1", "Premium", "VIP" in "Meet and greet".

Novost je paket "Meet and Greet", ki obiskovalcem omogoči prav posebno izkušnjo. Tekmo bodo namreč spremljali iz sedežev ob igrišču, ki bodo v bližini klopi slovenske reprezentance, po tekmi pa so deležni tudi srečanja s člani #mojtim. Poleg tega bodo prejeli še spominsko majico. Za posamezno tekmo je na voljo 25 vstopnic "Meet and greet".

Značke: košarka, sta

Članki iz rubrike