nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

Severina, Igor Kojić Svet24.si

FOTO: Potem ko je izbrisala soprogov priimek, ...

jansa sarec-pl3 Reporter.si

Ker je Marjan Šarec skočil v prazen bazen, bo ...

spar, trgovina, domžale Svet24.si

FOTO: Je slovenske kupce zajela korona histerija?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

STA
STA
0 21.04.2018 13:37:17

POMEMBNA NOVICA za vse zveste navijače košarkarskih EVROPSKIH PRVAKOV! Zdaj potrebujejo vašo pomoč, glede vstopnic pa je takole ...

fiba
Slovensko moško reprezentanco ob koncu junija in začetku julija čakata dve domači tekmi za nastop na svetovnem prvenstvu 2019. V ljubljanskih Stožicah bo 28. junija gostovala Španija, 1. julija pa bo na sporedu še obračun s Črno goro. Obe tekmi se bosta začeli ob 20. uri. Vstopnice so že naprodaj, najprej bodo na svoj račun prišli zvesti navijači.

Slovenska reprezentanca je v dosedanjem delu kvalifikacij zabeležila dve zmagi ter dva poraza, v tretjem ciklu pa jih čakata pomembni domači tekmi proti Španiji in Črni gori v dvorani Stožice. Vse navijače in ljubitelje slovenske reprezentance iz slovenskega tabora obveščajo, da si lahko vstopnice za obe srečanji zagotovijo že od sobote naprej.

Za vse košarkarske navdušence je ob doplačilu treh evrov na voljo posebna spominska vstopnica s podpisi vseh zlatih reprezentantov, ki so pred sedmimi meseci stopili na evropski košarkarski vrh. Spominske vstopnice so na voljo le v spletni prodaji in niso na voljo v redni prodaji.


Za nakup vstopnic bodo na svoj račun najprej prišli Zvesti navijači #mojtim. Navijači, ki so slovenski reprezentanci novembra pomagali do zmage nad Belorusijo in po tekmi poslali fotografijo ali kopijo vstopnice, bodo deležni predkupne pravice, ki bo trajala do četrtka, 26. aprila. Na svoj elektronski naslov bodo prejeli promocijsko kodo, s katero lahko do 26. aprila kupijo vstopnico za zeleni ring na eni izmed obeh tekem.

Od 17. maja bo možen nakup vstopnic za posamezno tekmo ter paketov vstopnic "3+1", "Premium", "VIP" in "Meet and greet".

Novost je paket "Meet and Greet", ki obiskovalcem omogoči prav posebno izkušnjo. Tekmo bodo namreč spremljali iz sedežev ob igrišču, ki bodo v bližini klopi slovenske reprezentance, po tekmi pa so deležni tudi srečanja s člani #mojtim. Poleg tega bodo prejeli še spominsko majico. Za posamezno tekmo je na voljo 25 vstopnic "Meet and greet".

Značke: košarka, sta

Članki iz rubrike