Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
17.09.2017 17:34:45
Deli članek:

NORO! Velik srbski adut ČUDEŽNO okreval pred finalom! ŠOKIRALO vas bo, kdo in kako mu je poslal čarobno kremo ...

Kaj vse se dogaja pred velikim finalom Slovenija - Srbija, to je preprosto neverjetno.

Košarka srbske reprezentance Stefan Jović se je navidez hudo poškodoval na polfinalni tekmi proti Rusiji, igrišče je zapustil v bolečinah in vse je kazalo, da v dveh dneh ne bo mogel okrevati za nastop v velikem finalu. Toda ... Le nekaj ur pred tekmo so začele prihajati novice o tem, da bo novopečeni košarkar Bayerna čudežno okreval, potem ko se je v zgodbo o boju za košarkarsko zlato vmešal, verjeli ali ne, Novak Đoković. 

Nekoč (in kar dolgo časa) najboljši teniški igralec na svetu se seveda med drugim ukvarja tudi z vsemi mogočimi alternativni pristopi k zdravemu življenju, pripravi telesa in tudi zdravljenju, tako da je tokrat Joviću na pomoč priskočil s prav posebno kremo. Z nujno pošiljko jo je dal poslati v Istanbul, po ekskluzivnih vesteh srbskega Kurirja pa je ve Jović čudodelni zvarek takoj uporabil in zadeva je resnično učinkovala. 

Kaj pa vemo, Đokoviću se te stvar v zadnjem času niso najbolj izšle za ukvarjanje z lastnimi poškodbami in formo. Bomo videli, ali lahko na drugačen način na pomoč priskoči rojaku.