Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
17.09.2017 16:28:56
Deli članek:

KAKŠNE BESEDE! Zlatko Zahović se je POKLONIL košarkarjem in predvsem LUKI DONČIĆU! Njegov nasmeh je ...

Grega Wernig

Slovenija odšteva ure do začetka velikega finala Eurobasketa, zdaj se je košarkarjem poklonil tudi Zlatko Zahović.

Športni direktor vijoličastih je v ekskluzivnem, velikem intervjuju za naš časnik med drugim spregovoril tudi o košarkarski reprezentanci Slovenije, ki ga je, kot je priznal sam, zelo navdušila. 

"Košarka je moja skrivna športna ljubezen. Spremljam jo prav tako kot našo reprezentanco. Če se le da, zanjo stiskam pesti na vsakem turnirju, letošnje evropsko prvenstvo ni izjema. V Istanbulu sem si ogledal dvoboj osmine finala proti Ukrajini. Čas mi je dovoljeval, da sem se takrat odpravil v Turčijo in seveda mi ni žal. Gre za zasedbo, ki jo je spremljati največji užitek, sestavili smo fantastičen mozaik. Ko fante gledaš v živo, se sprašuješ, ali sploh lahko izgubijo kakšno tekmo," je dejal Zlatko Zahović

In nadaljeval z nizanjem komplimentov: "Dragić je fantastičen, Dončić prav tako, tudi vsi ostali so izjemni. Nasprotniki nikoli ne morejo vedeti, od kod jim bo pretila največja nevarnost. Imamo kakovost, imamo raznovrstnost, imamo nekaj več. Pojavil se je fenomen Dončić, ki izžareva neverjetno karizmo in pozitivno energijo. Njegov nasmeh je že pol zmage in 'kontaminira' vse okrog njega. Tako soigralce, kot vse nas navijače, ki verjamemo skupaj z igralci. To je čudovita zgodba."