Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

il
il
0 06.08.2014 08:42:11

Ob porazu še poškodba Teodosića

Nikola Miljković
Sinoči je srbska reprezentanca v Trstu odigrala prijateljsko tekmo z Italijo in doživela prvi poraz v pripravah na svetovno prvenstvo. Domačini so slavili z 80:71.
Bolj od rezultata pa Srbe skrbi poškodba njihovega najboljšega posameznika Miloša Teodosića. Selektor Aleksandar Đorđević res nima sreče. Že tako je zaradi poškodb ostal brez četverice košarkarjev: Vladimirja Lučića, Nemanje Dangubića, Ognjena Kuzmića in Nemanje Nedovića.
 

Vse skupaj se je zgodilo tri minute pred koncem dvoboja, ko je v eni od obrambnih akcij Teodosić padel po tleh in se prijel za desno nogo. Obraz prvega organizatorja igre pa je jasno pokazal, da je bolečina huda. "V reprezentanci vlada pravi ekipni duh, ki je zelo pozitiven. Obstaja pa še nekaj stvari, na katerih moramo delati. Veliko težav nam povzročajo poškodbe. Nedović bi moral biti eden naših ključnih posameznikov v napadu. Zdaj se je poškodoval še Teodosić. Upam, da ne bo dolgo odsoten z igrišč. Ne glede na vse, moramo še naprej izboljševati našo igro," je dejal selektor Đorđević.

Medtem pa Nedovića jutri čaka pregled z magnetno resonanco, ki ga bodo opravili v Beogradu. "Optimist sem," je za Novosti povedal član Golden Stata, in dodal:"Videli bomo, kaj bo pokazala magnetna resonanca. Obstaja možnost, da bo rehabilitacija trajala dva do tri tedne. Selektor Đorđević lahko računa name, od njega pa je odvisno, kako se bo odločil ..."

Članki iz rubrike