Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ku
ku
0 01.04.2023 16:02:40

Kakšno vzdušje! Izjemni gledalci in fantastična tekma! V Beogradu navdušeno pozdravljali Hrvata in Bošnjaka (video)

Profimedia
Dva kroga pred koncem rednega dela košarkarske evrolige so znani štirje udeleženci četrtfinala. Poleg Olympiacosa, Real Madrida in Barcelone si je rednost domače dvorane zaradi uvrstitve na prva štiri mesta zagotovil še Monaco, ki je bil boljši od Bayerna.

Velik korak proti končnici je naredil Žalgiris, ki je doma premagal Valencio s 95:74. Ekipa Klemna Prepeliča, ki ni bil v postavi zaradi poškodbe mečne mišice, po osemnajstem porazu nima več možnosti za nadaljevanje sezone. Baskonia ostaja v igri za končnico z zmago proti Fenerbahčeju (92:69), v igri za mesto med prvimi osmimi ekipami pa imajo v zadnjih dveh krogih tudi Turki.
Partizan je pred polnimi tribunami v Beogradu premagal Real Madrid s 104:90. Do 18. zmage so črno-beli prišli pred 20.068 gledalcev - rekord evrolige.

partizan real
Profimedia

Na tekmi, ki jo je dobil domači trener Željko Obradovića pa je ponudila neverjetne scene, ki se jim čudi ves svet.  Po dvoboju je na noge vstala cela dvorana in z ovacijami pozdravila gostujoče igralce, posebej pa Džanana Muso in Maria Hezonjo. Ta dvojec je pred tekmo in že prej posebej poudaril, da so navijači Partizana najboljši košarkarski navijači na svetu. To jima 'Grobari' niso pozabili in so ju navdušeno pozdravili. 
Musa je bil najbolj učinkovit igralec Reala, saj je dosegel 22 točk ter dodal tri skoke in dve asistenci. Hezonja pa je tekmo končal s 17 točkami, tremi skoki in dvema asistencama. 













Članki iz rubrike