stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ku
ku
0 31.03.2023 10:34:22

Šokantno 'razkritje' in obtožbe na račun Luke Dončića, oglasil se je tudi njegov soigralec!

Profimedia
Luka Dončić se je znašel pod plazom (nepreverjenih) obtožb.

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić preživlja zelo težavno obdobje predvsem zaradi rezultatov Dallasa, ki mu končnica iz dneva v dan bolj polzi iz rok. Do konca rednega dela je samo še pet tekem, Dallas pa svoje usode nima več v svojih rokah. 

Za nameček je za šokantne obtožbe poskrbel ameriški radijski voditelj in nekdanji igralec bejzbola Mike Bacsik, ki je v javnost razširil nepreverjeno informacijo o tem, da več igralcev v Dallasu sovraži Luko Dončića in ne želijo igrati z njim. Njegove izjave o najrazličnejših športnikih so se že nekajkrat izkatale za neresnične, prav tako je bil na prejšnjem radiu odpuščen zaradi rasizma, zato ga mnogi niti ne jemljejo resno, a vendarle je vse skupaj v ZDA dvignilo ogromno prahu.

In kaj točno je izrekel? "Obveščen sem bil, da je Tim Hardaway jr. nedavno tekom ekipnih sestankov izzval Luko in mu povedal, da ga ne mara. Mora biti kar hudo, da pri vsega 24 letih izveš, da te MaGoo ne mara. Da te Tim Hardaway jr. ne mara. To sicer ni bilo izrečeno javno, a dobro vem, da tudi Kyrie Irving ni navdušen nad igranjem v sistemu z Luko Dončićem. To je še en človek, za katerega vem, da se je izjasnil proti Luki. S Christianom Woodom imata očitne težave. Wood je prišel na našo radijsko postajo in razlagal, da Luka dosti kriči nanj. Ne trdim, da je Wood javno izjavil, da ne mara Luke. Toda Hardaway jr. zagotovo je. JaVale McGoo tudi zagotovo izza Lukovega hrbta. In potem je tu Kyrie Irving, ki mogoče nima nič proti Luki kot človeku, ampak si ne želi igrati z njim," je šokantno izjavil Bacsik, ki pa očitno sploh ne pozna priimkov košarkarjev Dallasa. MaGoo, kot je izjavil, se pravzaprav imenuje JaVale McGee.

Na twitterju se je oglasil tudi Dončićev soigralec Theo Pinson, ki je video komentiral z besedami: "In to prihaja iz ust človeka, ki je ravnokar rekel "Magoo". Sporočite mi, če kdo res posluša to, kar je rekel."

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike