evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

ku
ku
0 07.11.2022 19:22:32

So ga poskušali ubiti?! Mladi košarkar se je zbudil iz kome! Podrobnosti iz Sarajeva so srhljive!

Facebook
Nesreča se je zgodila v zelo sumljivih okoliščinah.

Že v začetku oktobra so iz BiH prišle novice o hudi nesreči 21-letnega košarkarja Azurja Terzića. Člana košarkarskega kluba KK Igman Burch so sredi noči našli nezavestnega v bližini diskoteke v Cazinu. Hudo poškodovanega Terzića je za bližnjim trgovskim centrom našel delavec v bližnjem skladišču, košarkarja so s hudimi poškodbami hrbtenice prepeljali v sarajevsko bolnišnico in dali v umetno komo.

Že takrat je družina mladeniča opozarjala na zelo sumljive okoliščine nesreče; najprej so preiskovalci namreč domnevali, da je Terzić zlom hrbtenice utrpel zaradi padca z višine, namigovali so tudi na poskus samomora. Prič ni bilo, hkrati pa naj bi bile v okolici diskoteke v tistem času pokvarjene vse nadzorne kamere. Po besedah prijateljev naj bi se Azur odpravljal domov, nazadnje so se z njim slišali ob 1.40, že dobrih 20 minut kasneje pa je bil najden v nezavesti.



Mladi košarkar se je dober mesec dni kasneje zbudil iz umetne kome, ob tem pa je njegov oče Suad Terzić srbskim medijem zagotovil, da ni šlo za nesrečo, temveč da vse kaže na poskus umora. "Poznam svojega sina, mislim, da je borec, pravim mu, da je lev, zato verjamem, da bomo skupaj preskočili vse ovire in zidove, ki so pred nami. In da bo moj sin spet stal na svojih nogah. Prepričan sem, da ni skušal storiti samomora, tukaj je govora o klasičnem poskusu umora," pravi oče 21-letnika.

Podporo Azuru so izkazali tudi prebivalci Cazina, ki so se v protestnem shodu sprehodili od osnovne šole, ki jo je obiskoval Azur, do mesta, kjer ga je našel delavec v skladišču. Zaradi suma korupcije v vrstah lokalne policije so v primer zdaj vključeni tudi inšpektorji zvezne policijske uprave.

Članki iz rubrike