Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

MZ Podzemna zbiralnica 2 Svet24.si

Lične in za oko prijetne, a včasih tudi precej ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
1 07.12.2021 10:32:17

Dragić PRI NAS V DALLASU? Takole je ... Zlati selektor Kokoškov POVEDAL VSE, te besede odmevajo!

Igor Kokoškov se je v Dallasu pogovarjal z novinarjem Ekipe SN.

Kako gledate na položaj, v katerem se je znašel kapetan iz časov vašega vodenja slovenske reprezentance Goran Dragić, ki je po odličnih sezonah moral oditi iz Miamija, zdaj pa je v Torontu povsem na stranskem tiru?

Goran je moj prijatelj, brez zadržkom lahko uporabim to besedo. Sva v stikih, slišiva se, ob tem pa se vsi moramo zavedati, da gre za človeka, ki še vedno ima izjemno ime v ligi NBA. Ne samo zaradi vsega, kar je v vseh teh letih naredil v Miamiju, temveč tudi v luči tega, kaj še vedno lahko naredi na najvišji ravni. Verjamem celo, da ima v sebi še štiri ali celo pet NBA-sezon v nekakšni veteranski vlogi, in kar se dogaja v Torontu, tega ne spremeni. Nekatere stvari se preprosto niso zložile in dobro je, da so to prepoznali tako Goran kot njegova agencija in Toronto. Verjamem, da bo zdaj v nekem trenutku postal prost igralec in da bo našel boljše mesto zase, kjer bo dokazal, da imam prav okrog tistih štirih, morda petih let.


Saj veste, kaj vas moram zdaj vprašati, sploh ker v Evropi tržišče igralcev dojemamo nekoliko drugače. Vsi bralci v tem trenutku pričakujejo vprašanje, ali Goran dejansko lahko konča v Dallasu, o čemer se je že zelo veliko govorilo in je menda tudi nekajkrat bilo blizu? Bi ga želeli imeti v svoji ekipi.

Nikoli ni dovolj dobrih igralcev. Ob tem pa ne skrivam, da med nama obstaja kemija in da obstaja kemija med Goranom in Luko. Morava biti previdna, kajti v tem trenutku Dragić seveda ni prost igralec. Je pa gotovo to ena od možnosti, to lahko rečem. Lahko celo rečeva, da upamo, da se bo to lahko zgodilo, da spremljamo tržišče in poslovne priložnosti. Možnost obstaja, videli pa bomo, ali je realna. Kot Goranov prijatelj mu želim, da bo našel ekipo in mesto v njej, v kateri in na katerem se bo počutil čim bolje. Če govorim bolj sebično, pa si seveda želim, da bi to našel tukaj, pri nas. Bomo videli, v naslednjih nekaj tednih se bo zgodilo veliko stvari, morda mesecu dni, in verjamem, da se bo za Gorana dobro končalo.

OBSEŽEN INTERVJU, V KATEREM JE IGOR KOKOŠKOV NA DOLGO SPREGOVORIL O LUKI DONČIĆU, TEŽAVAH IN NAČRTIH DALLASA TER POVEZAVAH S SLOVENIJO, SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI ŠTEVILKI EKIPE SN. NAJDETE JO TUDI NA TEJ POVEZAVI. 

Značke: kokoškov, dragić, dallas

Članki iz rubrike