Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
9 07.12.2021 08:42:57

HUDE OBTOŽBE legendarnega Sagadina: Košarkarji Olimpije SABOTIRAJO, to so MALIGNE CELICE ...

Grega Wernig
Ostre besede košarkarskega velikana.

Legendarni košarkarski trener Zmago Sagadin, ki je svoje največje uspehe doživljal ravno na klopi Olimpije, na klopi katere je skupaj s presledki sedel neverjetnih 16 sezon, je nezadovoljen s predstavami, ki jih v tej sezoni kaže Cedevita Olimpija. 

Izkušeni strokovnjak je v pogovoru za Sportklub zelo ostro napadel košarkarje zmajev in nekatere celo obtožil - sabotaže! "Te zadnje tri tekme, tista v Črni gori, proti Megi in z Zadrom jasno potrjujejo, da je to slaba selekcija. Ampak kar je vidno na osnovi teh zadnjih tekem, je to, da nekaj igralcev sabotira," je dejal Sagadin, ki je kritike namenil tudi dvema svojima nekdanjima varovancema, trenerju Jurici Golemcu in športnemu direktorju Saniju Bečiroviću. "Jaz imam svoja dva fanta Sanija in Golemca, ki sta moj proizvod, rad, sem jih podpiral, ampak vse skupaj je katastrofa. Nista se dobro postavila, nista prepoznala, verjetno ste že slišali za maligne celice v človeškem telesu. Če maligne celice zdravstvo pravi čas prepozna in jih odstrani, potem ne pride do raka. Enako velja v košarkarskem kolektivu. Če pravi čas ne prepoznaš teh malignih celic oziroma igralcev v svoji ekipi in jih ne odstraniš, potem se vse zruši," je svoje mnenje podal Sagadin. 

"Že pred začetkom sezone sem dejal, da je to slaba selekcija, niti pa to ni projekt Evroliga. Niti na kratek, niti na srednji ali dolgi rok, kar bi bilo za Ljubljano sprejemljivo, kar si Ljubljana zasluži in za kar je zgradila Stožice, ki je evroligaška dvorana in to ena lepših," je še dodal legendarni trener. 

Članki iz rubrike