Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ku
ku
9 26.11.2021 11:43:51

Zato je LeBron znorel! Ne boste verjeli, ampak njegovemu sinu je želela GROZLJIVO SMRT, rekla je, naj ...

Ali je LeBron James upravičeno zahteval 'izključitev' dveh navijačev Indiane?

Na zadnji tekmi med Los Angeles Lakersi in Indiano smo v končnici spremljali pravo dramo. Tekma se je zavlekla v podaljšek, ki so ga na koncu dobili gostje iz mesta angelov, ta del igre pa je še dodatno popestril incident, okoli katerega se je dvignilo ogromno prahu.

LeBron James je zahteval od sodnika, da iz dvorane pospremijo dva mlada gledalca, ki sta sedela tik ob parketu. Varnostniki so upoštevali željo košarkarskega zvezdnika in mladenko ter mladeniča, ki sta navijala za Indiano, pospremili iz dvorane, pojavila pa so se vprašanja, če ni je James zlorabil svoj vpliv in pri vsem skupaj malce pretiraval. Po tekmi o tem ni hotel govoriti, dejal je le, da sta mu rekla nekaj, kar ne bi smela, zdaj pa o tem spregovorile priče, ki so razkrile, kaj se je dogajalo.



Če te navedbe držijo, potem je šlo za precej občutljivo temo, saj sta se gledalca spravila nad Lebrona tako, da sta omenjala njegovega najstarejšega sina Bronnyja, ki je zelo obetaven košarkar.

Ob nenehnem poslušanju žaljivk mu je prekipelo ob besedah, ki jih je izrekla mladenka. "Upam, da Bronny jutri doživi prometno nesrečo in umre," je med tekmo večkrat zakričala v smeri LeBrona, dokler mu ni prekipelo. Mladenič je bil na drugi strani malce bolj prizanesljiv, želel mu je 'le', da bi dobil covid. Ali je bila reakcija LeBrona po vsem tem upravičena? Ocenite sami ...

Značke: lebron, lakers, indiana

Članki iz rubrike