Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
0 22.05.2021 16:10:07

JE TO ŠALA? Pred enim letom je še igral v ligi NBA, danes pa tehta 200 kilogramov (FOTO)

Ima komaj 24 let, a se mu je življenje obrnilo na glavo.

Krilni center Caleb Swanigan je bil leta 2017 na naboru za ligo NBA izbran kot 26. po vrsti, pravice zanj si je zagotovil Portland. Prav za ta klub je pred enim letom tudi odigral svojo zadnjo tekmo v ligi NBA (vmes je bil tudi član Sacramenta in treh klubov iz razvojne lige). Z ameriškima U17 in U19 reprezentancama je osvojil naslov svetovnega prvaka.

Caleb Swanigan 1


Kljub povsem spodobnemu začetku igralske kariere, ki bi jo lahko zapeljal tudi v Evropo, če pri višini 206 centimetrov v ligi NBA zanj ne bi bilo več prostora, je Swanigan krenil na stranpot. Zaradi nedovoljenega posedovanja marihuane se je znašel na sodišču v domači Indiani, decembra lani je celo pristal v priporu.

A vse to ni nič v primerjavi z njegovo neverjetno telesno preobrazbo. Od profesionalnega igralca košarke je v enem letu postal povsem neprepoznaven. In ni prvič, da ima težavo s kilogrami. Pri 13 letih je imel že 160 kilogramov, a je s pomočjo športa (košarke) izklesal svoje telo.

Njegov soigralec pri Portlandu Damian Lillard se je celo javno oglasil, ker so se na račun Swanigana vrstili negativni komentarji pod fotografijo predebelega nekdanjega košarkarja iz lige NBA. Marsikdo se je tudi norčeval, predvsem pa so se vsi čudili, kako je mogoče, da se je tako izrazito zapustil v vsega enem letu. "Če kdo komentira, ker je zaskrbljen, je v redu, ampak morate vedeti, da ima fant očitno velike težave, da je v težkem življenjskem obdobju," je zapisal Lillard.

Swanigan 3

Lillard Swanigan

Značke: portland, liga-nba

Članki iz rubrike