900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
1 05.02.2021 18:21:17

VELIKI ZVEZDNIK lige NBA udaril po mizi! Primazali so nam klofuto, tole si mislim!

Reuters
Košarkarski zvezdnik LeBron James, ki v severnoameriški ligi NBA igra za ekipo Los Angeles Lakers, ni skrival nezadovoljstva ob načrtih vodstva lige, ki namerava marca izpeljati tekmo zvezd v Atlanti, poroča hrvaška tiskovna agencija Hina.

"Letos nimam ne energije ne vznemirjenja za tekmo All Star," je po zadnji tekmi z Denverjem dejal James in dodal: "Tudi sam ne razumem, zakaj bomo imeli tekmo zvezd."

"Zame in soigralce je bilo med sezonama le 71 dni, šli smo v novo sezono in rekli so nam, da ne bo tekme zvezd in da bo takrat premor. Pet dni med 5. in 10. marcem bi bila priložnost, da se pripravimo na drugo polovico sezone. Nato pa so nam s to novico o tekmi zvezd primazali klofuto," je dejal 36-letni James.

"Ob tem se še vedno borimo s pandemijo novega koronavirusa. Celo ligo bomo peljali v neko mesto? Očitno pandemija v tem trenutku nima nikakršne povezave s tistim koncem tedna."


"Kot vidite, nisem ravno srečen zaradi tega, ampak na to ne morem vplivati. Če bom izbran, bom tam. A le fizično, ne tudi psihično," je dodal James, podobno mnenje pa imajo še nekateri igralci, tudi Sacramentov De'Aaron Fox. "Če sem povem iskreno, mislim, da je to neumno," je dejal.

"Če moramo nositi maske in se držati vseh protokolov za vsako tkemo, kakšen je torej namen vrnitve tekme zvezd? Očitno je denar tisti, ki svet obrača. Nisem sicer posebej zaskrbljen zaradi tega. Če me bodo izbrali za tekmo, pa naj bo tako," je še povedal Fox.

Tekma All Star bi morala sprva biti ta mesec v Indianapolisu, a so jo odpovedali zaradi novega koronavirusa. Po novem pa bo 7. marca, potem ko sta liga in sindikat igralcev dosegla okvirni dogovor.

V glasovanju za tekmo zvezd trenutno vodi zvezdnik Brooklyna Kevin Durant z 2.302.705 glasov, sledi James z 2.288.676. Slovenski zvezdnik Luka Dončić je na drugem mestu med branilci oziroma skupno četrti na zahodu in sedmi v ligi z 1.395.719 glasov.

Značke: nba, košarka

Članki iz rubrike