psihoterapija, pogovor Svet24.si

Je novi predlog zakona o psihoterapiji za ljudi ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

lucija sikovec usaj-pl002 Reporter.si

Lucijo Šikovec Ušaj je Janša nadrl, Kučan pa ...

kongresni trg bobo 1 Ekipa24.si

Ponos do neba! Fantastični slovenski junaki se se...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

slovenija hrvaska 3 Ekipa24.si

Oglasil se je tudi zelo kritizirani selektor ...

STA
STA
1 23.12.2020 14:09:14

Oglasila se je BARCELONA! So zvezdnika res 'brcnili' z LETALA in mu preprečili božič z družino?! Zdaj je vse jasno!

Profimedia
Sinočnja evroligaška košarkarska tekma v Istanbulu med Anadolu Efesom in Barcelono je imela še podaljšek, ki je bil neprijeten predvsem za košarkarja katalonske ekipe Thomasa Heurtla, pa tudi za Barcelono. Ta naj bi ga namreč po poročanju časnika Mundo Deportivo kazensko pustila v Turčiji, kar pa so danes v klubu zanikali.

Na nenavadno dogajanje po tekmi so prvi opozorili pri sindikatu španskih košarkarjev, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Na Twitterju so ponoči objavili zapis o "zapuščenem igralcu v tujem mestu ob pol polnoči" in se vprašali, kam se je izgubila človečnost.

Podrobneje se je potem o temi razpisal še katalonski športni časnik Mundo Deportivo. Zapisal je, da po porazu z Anadolu Efesom (79:86) vodstvo katalonskega kluba ni dovolilo francoskemu reprezentantu, da bi se vkrcal na letalo.

Vzrok naj bi bili skrivni pogovori košarkarja o morebitnem prestopu k največjemu tekmecu blaugrane, madridskemu Realu. Heurtel naj bi bil sicer po dogovoru med kluboma blizu prestopa k Fenerbahčeju, od koder bi v Barco prišel njegov rojak Leo Westermann, a naj bi se obenem pogajal tudi z Madridčani.

heurtel
Profimedia



Heurtel je z ekipo sicer dopotoval v Turčijo na tekmo, kjer pa nato ni bil v postavi.

Danes se je na poročanje in na obtožbe o tem, da so igralca namenoma pustili na letališču, odzvala Barcelona. V sporočilu za javnost so pri katalonskem velikanu zapisali, da sta igralec in njegov agent zahtevala prekinitev pogodbe.

"V klubu smo dovolili igralcu, da z nami odpotuje v Istanbul, da bi uredil svojo igralsko prihodnost. Opoldne sta igralec in njegov agent pogajanja prekinila. Zaradi zastoja pri pogajanjih in ker ni bil del moštva na tekmi, smo sklenili, da se ne vrne s skupino," so zapisali pri Barci.

Zanikali pa so, da bi košarkarja "zapustili" na letališču. "Zagotovili smo mu nočitev v hotelu, letalsko vozovnico za komercialni let in vse potrebne dokumente, da bi se lahko v Barcelono vrnil naslednji dan," so sporočili iz kluba.

Članki iz rubrike