psihoterapija, pogovor Svet24.si

Je novi predlog zakona o psihoterapiji za ljudi ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

lucija sikovec usaj-pl002 Reporter.si

Lucijo Šikovec Ušaj je Janša nadrl, Kučan pa ...

kongresni trg bobo 1 Ekipa24.si

Ponos do neba! Fantastični slovenski junaki se se...

luka-pangos Njena.si

Ljubezenska preizkušnja zmagovalca MasterChefa

doncic 1 Ekipa24.si

Dončić po blamaži proti Hrvatom ni ovinkaril in...

nu
nu
1 23.12.2020 08:52:22

ŠOK! Barca SVOJEGA IGRALCA za božič LOČILA OD DRUŽINE, ker hoče v Real?! ODLETELI so in ga pustili v ...

Profimedia
Neverjetni dogodki v Istanbulu.

Tam je v okviru košarkarske evrolige gostovala Barcelona, močno pa se je zapletlo ob vračanju v Katalonijo. Z ekipo je bil namreč tudi francoski organizator igre Thomas Heurtel, pa čeprav je vsem jasno, da bo Barcelono ob prvi priložnosti zapustil. Barcelona mu je dovolila, da odpotuje z moštvenim letalom v Istanbul, kjer naj bi se srečal s svojim turškim agentom in tudi opravil pogovore za morebitni prestop v Fenerbahče. No, izkazalo pa se je, da sta se Heurtel in agent ob srečanju na daljavo pogajala z ... Realom. 

Ko so to izvedeli, pa se je Kataloncem stemnilo pred očmi. Celo do te mere, da Heurtelu niso dovolili na klubsko letalo in so ga preprosto ... pustili v Istanbulu! In to ob vseh potovalnih omejitvah korona časa, zaradi katerih je vprašanje, ali mu bo uspelo do božiča priti v Španijo, kjer ga čakajo žena in otroci. Res neverjeten zaplet, ki je močno odjeknil in tudi temu primerno odmeva. Vsi pa se sprašujejo, kdo stoji za to odločitvijo.

Čeprav se opazovalci dogajanja strinjajo, da je bil Francoz nekoliko nekorekten, ko se je za hrbtom pogajal z velikim rivalom, s katerim se bo Barcelona za nameček na košarkarskem el clasicu udarila prihajajočo nedeljo, pa je bila poteza kluba vseeno nečloveška. In komentatorji so si edini, da za to potezo zagotovo ni vedel trener Šarunas Jasikevičus, ki je že večkrat pokazal, da družino in osebne stvari postavlja daleč pred vse poklicne. Pa naj bodo take ali drugačne. 

Značke: heurtel, barcelona, real

Članki iz rubrike