Jelena Rozga Svet24.si

Jelena Rozga: "Rekel mi je, naj zmanjšam nos, ...

hrvaška-policija, ugrabitev, hrvaška-istra Svet24.si

Pijani Slovenec za volanom v Zadru povzročil hudo...

damjan polh Necenzurirano

Poraz sindikata Fides: zdravniki delajo toliko kot...

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

Topalović 23 mm Ekipa24.si

Zdaj je uradno! Milijonski prestop iz prve ...

mms-2024 Njena.si

Melodije morja in sonca: Zmagal fant s 'pitnim ...

sveca Ekipa24.si

Velika tragedija! Umrl je zelo uspešni slovenski ...

STA
STA
0 18.12.2020 22:34:42

Šiškov Bayern premagal Dragićevo Baskonio, poraz Prepeliča

Euroleague
Košarkarji v evroligi so danes igrali večino tekem 15. kroga. v slovenskem obračunu je Bayern München Žana Marka Šiška premagal Baskonio Zorana Dragića s 77:66. Klemen Prepelič pa je z Valencio izgubil s Crveno zvezdo s 73:76. Madridski Real Anthonyja Randolpha je bil po podaljšku s 86:82 boljši od Olympiacosa.

V Beogradu je Crvena zvezda presenetila Baskonio Klemna Prepeliča, ki se je sicer izkazal s 15 točkami, s čimer je bil ob Louisu Labeyrieju najboljši strelec svoje ekipe. Gostje so v končnici tekme sicer znižali zaostanek na tri točke, potem pa niso izkoristili dveh zgrešenih metov domačih, svoj zadnji napad pa nato zapravili in zmaga je ostala Crveni zvezdi. Ta je ob polčasu sicer vodila za devet, a je Baskonii uspelo izid po treh četrtinah izenačiti.


Bayern München je brez težav ugnal baskovsko zasedbo, celotno tekmo je imel prednost in je ni izpustil iz rok niti na koncu. Kot član ekipe je Šiško sicer slavil, izkupiček pa je imel sicer slabši kot Dragić. Slednji je bil s 13 točkami najboljši strelec svoje ekipe, dodal je še dva skoka in podajo v dobrih 17 minutah na parketu, medtem ko je Šiško dvoboj končal z dvema točkama in tremi podajami.

Madridski Real s slovenskim Američanom Anthonyhjem Randolphom je še drugič ta teden igral podaljške. Potem ko je v sredo po dveh podaljških premagal Panathianikos, je danes igral v sosednjem Pireju in spet zmagal po dodatnem delu. Tokrat je bil izid na koncu 86:82, Randolph pa je k zmagi prispeval štiri točke in pet skokov.

Članki iz rubrike